Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Benépesült a sopronnémeti futballpálya

Éles kontrasztot mutatott, amikor kameránkkal helyszínt váltottunk, legalábbis a hangerőt illetően nagy volt a különbség: az erotikával fűtött, hastáncosoknak ritmust szolgáltató zajos sátor után a falu határában csordogáló Keszeg-ér partjához értünk, ahol épp elindultak a kenusok. Itt inkább a nap hevítette a kedélyeket. A főzőversenyen indulók sem fáztak kevésbé: idén több mint húsz csapat nevezett be, s nemcsak a közeli településekről, hanem a megye többi részéről is kedvet kaptak az ebédkészítéshez. Bognár Sándor szerint a legtöbben nem csinálnak presztízst a helyezésekből, hanem egyszerűen jól érzik magukat a szabadban.
Az íjászok bemutatóját a csornai fúvószenekar egyórás műsora követte. A kulturális programkavalkádban jól megfért egymással a különféle stílusú tánc, valamint a harmonikás műsora. A kutyás bemutató mindig leköti a közönséget, és az esti bál előtt várták még a Dupla kávé csapatát. – A szervezési munka oroszlánrészét az önkormányzat vállalta, azonkívül sokat segített a Sopronnémeti Jövőjéért Egyesület, akik a lebonyolításban is részt vettek – közölte a polgármester. Hat éve tart a testvértelepülési kapcsolat a szlovák Kismácséddal, és táncosaik szívesen előadták a galántai járásra jellemző táncukat.
Beküldés dátuma: 2011. 09. 07.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • Összefogás a kórházi esélyegyenlőségért Kapuváron

  Dr. Benedek Zoltánt néhány hónapja keresték fel a fogyatékkal élőket segítő civil szervezetek képviselői.

 • Infrastrukturális és tárgyi fejlesztések a kapuvári kórházban

  A Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház és Rendelőintézetben az utóbbi időben nem volt szükség arra, hogy emberhiány miatt drasztikusan megváltoztassák a munkaidő-beosztást, az újonnan belépők kedvéért csak kisebb műszakváltásokra került sor.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

Hirdetés
DANUBIUS play