Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

A kapuváriak szeretik városukat, amit ország-világ előtt megmutattak

Hámori György az ország különböző pontjáról kapja a szívből jövő gratulációkat, miután a Kapuvárhoz valamilyen módon kötődő vagy az innen elszármazott nézők láthatták a települést a közmédiában.

Kapuvár tavaly is benevezett az „Itthon vagy - Magyarország, szeretlek” programsorozatra, mely idén olyan jól sikerült, hogy a közmédia élő kapcsolásban számolt be a rábaközi településen történtekről. A borongós idő sem zavarta a délelőtti közvetítést, ebéd utánra pedig az időjárás is jobb formáját mutatta. Az MTV az ország öt különböző helyszínéről adott képes tudósítást a nevezetes napon. A kapuváriak olyannyira kitettek magukért, hogy a Duna Tévében és a közmédia esti híradójában is láthattuk őket. 

– A közösségi összefogásban nagyon nagy erő van, és mindenki tudásának legjavát adta, ezért színvonalasak voltak a programok. Köszönöm a szervezőknek és résztvevőknek a közreműködést – fogalmazott Hámori György, aki természetesnek tartja, hogy a város 2015-ben ismét benevez a programsorozatra.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 06.

Kapcsolódó hírek

 • Kapuvár szeretlek! - 2023

  Még az átmenetileg ősziesre fordult időjárás sem tudta elrontani a kapuváriak örömét: megrendezték a „Kapuvár szeretlek!” elnevezésű, évről évre visszatérő programsorozatot.

További hírek

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

 • Beled apraja-nagyja részt vett az idei Márton-napon

  A szervezők alaposan felkészültek a 2023-ban megrendezett beledi Márton-napi mulatságra. Rácz Árpádné intézményvezető megköszönte a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársainak és a segítőiknek a rengeteg ötletet, valamint a rendezvény színvonalas lebonyolítását.

Hirdetés
DANUBIUS play