Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Zongorakoncert Beledben

A Napsugár Művészeti Iskola pedagógusa szeretné sokáig folytatni hivatását, de a koncertezést sem akarja abbahagyni. Szilágyi Tamás igazi művészlélek, ezért neki minden a zenéről szól.

A győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetében végzett Szilágyi Tamás négy éve kezdte pályáját. A fiatal pedagógus két esztendeje foglalkozik a beledi tanulókkal. Jelenleg tíz növendéke van, de ez a szám remélhetőleg évről évre növekedni fog.
A Napsugár Művészeti Iskola diákjai minden évben részt vesznek a zenei versenyeken. Tavaly is szép eredmények születtek: a zongoranövendékek három bronz és két ezüst éremmel zárták a megmérettetést. Az ősszel megrendezésre kerülő zenei világnap azért jelent sokat a fiatal művész számára, mert ilyenkor akadály nélkül irányíthatja az emberek figyelmét a klasszikus muzsikára. Azok is meghallják az igényesebb szerzeményeket, akik ritkábban fordulnak meg kulturált zenei közegben.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 11.

Kapcsolódó hírek

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

További hírek

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

 • Beled apraja-nagyja részt vett az idei Márton-napon

  A szervezők alaposan felkészültek a 2023-ban megrendezett beledi Márton-napi mulatságra. Rácz Árpádné intézményvezető megköszönte a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársainak és a segítőiknek a rengeteg ötletet, valamint a rendezvény színvonalas lebonyolítását.

Hirdetés
DANUBIUS play