Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Zongorakoncert Beledben

A Napsugár Művészeti Iskola pedagógusa szeretné sokáig folytatni hivatását, de a koncertezést sem akarja abbahagyni. Szilágyi Tamás igazi művészlélek, ezért neki minden a zenéről szól.

A győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetében végzett Szilágyi Tamás négy éve kezdte pályáját. A fiatal pedagógus két esztendeje foglalkozik a beledi tanulókkal. Jelenleg tíz növendéke van, de ez a szám remélhetőleg évről évre növekedni fog.
A Napsugár Művészeti Iskola diákjai minden évben részt vesznek a zenei versenyeken. Tavaly is szép eredmények születtek: a zongoranövendékek három bronz és két ezüst éremmel zárták a megmérettetést. Az ősszel megrendezésre kerülő zenei világnap azért jelent sokat a fiatal művész számára, mert ilyenkor akadály nélkül irányíthatja az emberek figyelmét a klasszikus muzsikára. Azok is meghallják az igényesebb szerzeményeket, akik ritkábban fordulnak meg kulturált zenei közegben.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 11.

Kapcsolódó hírek

  • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

    Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

További hírek

DANUBIUS play