Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Tovább szépítik a balatonakali tábort

A kapuvári önkormányzat balatonakali táborát tavaly azok a bérlők működtették, akik korábban is gondoskodtak a nyári üzemmenetről. – Mindezzel együtt a Kapukom Kft. elég tisztességes pénzt fektetett a táborba – jelentette ki Németh D. László a 2,5 milliós beruházásról. Az ügyvezető a felújításokkal kapcsolatban elmondta: a bejáratnál lévő kőépület teljesen új tetőzetet kapott, és nekiláttak az ifjúsági faházak belső renoválásának. Apróbb munkának hat, de a parkgondozás ugyancsak emeli az üdülőhely színvonalát.
2012-től teljes egészében a Kapukom Kft.működteti a tábort – derült ki a beszélgetésből. Kapuvár önkormányzati cége két fő irányvonalat jelölt meg ezzel kapcsolatban: Olcsó nyaralási lehetőséget ajánlanak a rábaközi családoknak és fiataloknak, továbbá szeretnék folytatni a tavaly megkezdett felújításokat. A nyári szezon kezdete előtt legalább kétmillió forintot szánnak a tábor megújítására, melyből folytatják a faházak korszerűsítését. Hosszú távon az a cél, hogy komfortossá tegyék valamennyi épületet.
A szervezőket tájékoztatni fogják az előfoglalási rendszerről:
A rábaközi diákoknak eddig 23.500 forintért ajánlották az egyhetes turnust teljes ellátással. – Elsősorban a tanulókat várjuk, és azokat a művészeti csoportokat, akik tematikus táborokat akarnak szervezni. Fűtés nincsen, de az üdülő májustól használható: a tanév utolsó hónapjától akár osztálykirándulás vagy erdei iskola céljára – tájékoztatott Németh D. László, aki 06-30/9-44-81-21-es telefonszámon fogadja az érdeklődőket. A tapasztalatok szerint március közepe tájára letisztul, hogy milyen lesz a nyárra várható kb.tíz hét időbeosztása.
Beküldés dátuma: 2012. 02. 29.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • Összefogás a kórházi esélyegyenlőségért Kapuváron

  Dr. Benedek Zoltánt néhány hónapja keresték fel a fogyatékkal élőket segítő civil szervezetek képviselői.

 • Infrastrukturális és tárgyi fejlesztések a kapuvári kórházban

  A Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház és Rendelőintézetben az utóbbi időben nem volt szükség arra, hogy emberhiány miatt drasztikusan megváltoztassák a munkaidő-beosztást, az újonnan belépők kedvéért csak kisebb műszakváltásokra került sor.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

Hirdetés
DANUBIUS play