Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Települését a sportban és az önkormányzatnál vállalt tevékenységével szolgálja

Jakab Zoltán a Beledi Sportegyesület működésének több évtizedes, példaértékű támogatása, és a település sportéletének fellendítése érdekében végzett, kiváló szakmai munkájának elismeréseként Győr-Moson-Sopron Megye Emlékérem kitüntetésben részesült.
Beled alpolgármesterének élete szinte mindig összefonódott a sporttal: eleinte aktív játékosként hódolt szenvedélyének, később pedig mint a Beledi Sportegyesület vezetőjeként vette ki a részét a csapatok irányításából. Közelebbről a labdarúgók szereplését ismeri, ezért televíziónknak bővebben ezzel kapcsolatban nyilatkozott. A  sportegyesület ügyvezető elnöke szerint azért terjesztették fel a díjra, mert  hosszú ideje foglalkozik a játékosok mindennapi problémáival. – Elég sokat teszek azért, hogy a munkahelyi, családi, akár lakhatási gondjaik is megoldódjanak – mondta a kitüntetett. Az önkormányzat tavaly még azt is bevállalta, hogy év közben módosítsa a költségvetését, csak indulhassanak a focisták a Megyei I. osztályú bajnokságon. A fiúk középmezőnyben való  stabil szereplésükkel hálálták meg a beléjük vetett bizalmat.

A szponzorok a beledi focistákat nemcsak a szívükkel, hanem a zsebükön keresztül is támogatják.
Jakab Zoltán a beledi sportolók sikereit az egész stáb eredményének tekinti, maga viszont mindent megtesz azért, hogy a jó játékosok ne menjenek el. A csapatösszetartás része, hogy a kiszemelt alanyokat ide tudják csábítani. – Én a körítést adom hozzá, biztosítva a kielégítő feltételeket. Nagy összefogást várok a belediektől, ami kezd kibontakozni – utalt arra, hogy egyre több  vállalkozó tartja fontosnak a labdarúgók támogatását. Nem nagyon találni olyan Megyei I. osztályú csapatot, amelyik olyan kis összegből tartaná fenn magát, mint a belediek. A kézilabdásokkal együtt osztoznak a mindössze évi 3 millió forinton. A beledi futballisták körülményei – az öltöző állapota és felszereltsége – még talán jobb is, a hasonló szintű egyesületeknél, viszont a pálya talaját meg kellene javítani. Jakab Zoltán szerint a játékosok méltányolják a rájuk irányuló figyelmet, és ha továbbra is bizonyítani szeretnének, akkor a mostanihoz hasonló eredményességet kell produkálniuk a második félévben. A fiatalok érzik, hogy nem érdemtelenül jutottak felsőbb kategóriába, ezért már maguk is igénylik a megyei I. osztályú rangadókat. Vezetőjük szintén „megszolgálta” a megyei elismerést, amit a pünkösdi fesztivál alkalmával adtak át neki.  Jakab Zoltánnak annál többet ér, hogy hazai környezetben vehette át a magas rangú megyei kitüntetést. A lokálpatrióta  nap mint nap lejátssza saját „mérkőzéseit”, hiszen sosem volt könnyű az emberekkel bánni, ráadásul úgy, hogy munkájával mindenki elégedett legyen. A Győr-Moson-Sopron Megye Emlékéremmel kitüntetett beledi alpolgármester még nagyon sokáig szeretne városáért dolgozni.
Beküldés dátuma: 2013. 06. 19.

Kapcsolódó hírek

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

További hírek

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

 • Beled apraja-nagyja részt vett az idei Márton-napon

  A szervezők alaposan felkészültek a 2023-ban megrendezett beledi Márton-napi mulatságra. Rácz Árpádné intézményvezető megköszönte a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársainak és a segítőiknek a rengeteg ötletet, valamint a rendezvény színvonalas lebonyolítását.

Hirdetés
DANUBIUS play