Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Magától értetődő, hogy jövőre is lesz Felsőszeri buli

Az 1990-es években épült Felsőszeri lakótelepen baráti kezdeményezésre indult el a nyárbúcsúztató buli. Mivel a kicsik azóta felcseperedtek, a programokon is változtatni kellett – mondta Németh Zsolt. A klasszikus atlétikai számokban, mint a futás, a dobás, korcsoportok szerint versenyeztek a gyerekek. Annak idején Kajos László és felesége technikai eszközökkel, görkorcsolyával, hullahopp karikával, valamint kerékpáros vetélkedőkkel  bővítette a repertoárt. Különösebb cél nélkül szervezték ezeket az összejöveteleket, hogy a munkából hazatérő embereknek valódi otthona és  a béke szigete legyen a lakótelep. – Ilyenkor van idő egymással beszélgetni, talán empatikusabbak tudunk lenni, megtanuljuk a konfliktuskezelést, s mindezt a játék és a sport mellett. Az esti bál a programokat csak színesíti – fogalmazott Németh Zsolt, aki a bográcsozást inkább ráhagyja a többiekre. Még kérdésként sem merült fel, hogy 2012-ben lesz-e Felsőszeri nyárbúcsúztató, mert ez annyira természetes. A szervezőknek csupán az okoz fejtörést, hogy megnőttek a gyerekek, és innentől kezdve inkább az ifjúsági és a felnőtt rangadókat kellene propagálniuk.

Beküldés dátuma: 2011. 09. 21.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play