Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Győrsövényházi lurkófesztivál

Az időjárás mostanság számtalanszor bebizonyítja, hogy milyen  nagy úr, és a sok kár okozása mellett az már csak a kisebbik baj, amikor könnyedén felülírja a szabadtéri rendezvényeket. Ha nem szakad és nem fúj, az már a szervezőknek fél siker. Hokstok Imre polgármester megmutatta azt a nyakában lógó lurkójelvényt, valamint a menetlevelet, melyet minden fiatal megkapott a regisztráció után, na és persze egy hűsítő jégkrémet. A bátor benevezők sorra vehették az összes ügyességi játékot a sportpályán, ahol stílusosan sportszelet várta az akadályokon túljutó gyerekeket. A szülői munkaközösség erejéből és idejéből 400 palacsinta sütésére futotta, ezért aki nem ért oda időben, már csak jövőre kaphat a frissen készített finomságból. Hegyi Márta pedagógus játék közben magyarázta, hogy mi a feladata a gyerekeknek: a természetben, valamint a ház körül megtalálható hétköznapi tárgyakat tapintás alapján kell felismerni. A Beziről érkező Ardeleán Krisztián István elárulta, hogy szinte mindegyik feladatot sikeresen teljesítette, s jót szórakozott az ugrálóvárban, de a golfjáték is tetszett neki. A fiú profi módon “tudósított” a rendőrség 270 km/órás sebességet is elérő Audi TT Coupe gépjárművéről, melybe most nyugodtan beülhetett, és megtekinthette a műszerfalat, valamint az érintőképernyős navigációs eszközt. A rend őrei türelmesen magyaráztak az autóba beülő kíváncsiskodó gyerekeknek. Krisztián nem zárta ki, hogy legközelebb is ellátogat a lurkófesztiválra.Meg is teheti, hiszen a győrsövényházi polgármester a folytatásról beszélt. A május végére időzített lurkó után június utolsó szombatján újabb - nemcsak a csintalan kópé lova-soknak szánt - fesztivál várja az érdeklődőket, név szerint a lókötő, augusztusban pedig a hagyományos- falunap.


Beküldés dátuma: 2010. 06. 30.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play