Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Gyönyörű a magyar táj

Kirándulók, biciklisek ezreit vonzza a 19 km hosszban megújult Fertő menti kerékpárút. Dr. Fazekas Sándor kilenc évvel ezelőtt kerekezett utoljára a térségben, s az átadóünnepség előtt vendéglátóival kipróbálta a  korszerűsített úthálózatot. A különbség nem csak szembeszökő, hanem fizikailag is érzékelhető – jelentette ki a vidékfejlesztési miniszter.

Televíziónk is jelen volt a Fertő tavi kerékpárút-fejlesztési kormányzati projekt finanszírozásában megújított fertői kerékpárút hálózat átadási ünnepségén. A beruházást a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság szervezésében megalakult konzorcium valósította meg, melynek tagjai:  a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság, Sopron Megyei Jogú Város, Fertőboz, Hidegség, Fertőhomok, Hegykő, Fertőszéplak, Fertőd, valamint Sarród önkormányzata, továbbá a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt., a Soproni Hegyközség, a Fertő-táj Világörökség Magyar Tanács Egyesület, együttműködő tagként pedig a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, a Civilek a Fertő-tájért Egyesület, és a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága.
1.150.000.000 forint állt a rendelkezésre a Fertő tavi kerékpárút-hálózat fejlesztésére, melyből első körben 450 milliót használtak fel. Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter megjegyezte: Ezzel nincs vége, hisz jön a folytatás. Összefogással minden felújítást el tudunk végezni.

© MOLNÁR TV. KFT.

Beküldés dátuma: 2014. 04. 07.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play