Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A középmezőnyben való megmaradás a cél

Nem a legfényesebben, de nem is a legrosszabbul teljesítettek a beledi focisták a 2013/214-es bajnokság ideje alatt. Átlagosnak mondható eredményük a tabella tizenegyedik helyére volt elegendő.

Beled labdarúgóinak az őszi indulás nem teljesen úgy sikerült, ahogy tervezték. Igaz, alig változott a keret összetétele a kezdetektől: egy játékos távozott a csapatból, társa sokáig külföldön dolgozott, a kapus pedig huzamosabb ideig sérüléssel küszködött. Annyi pontot azért mindig sikerült szerezniük, hogy megőrizték létjogosultságukat a megyei első osztályú bajnokságon belül.
A technikai feltételek általában megfelelőek, a pályázati pénzekből is csurrant-cseppent valamennyi, így megújul a pálya környéke, új kispadok és kapuk lesznek elhelyezve. Az egyesület  állandó főszponzora az önkormányzat, ezért a pénzhiány sosem gátolta a játékosok előmenetelét. Köztudott, hogy Beledben főleg a helyben élő focistákra alapoznak.
– Amatőr csapat vagyunk, ezért nem mindenki tud edzésre járni, mert tanul vagy két műszakban dolgozik – említette  a nehézségeket Prim László. A szakosztályvezető szerint azzal, hogy bekerült a csoportba a Csorna,  a nagy múltú DAC, vagy a Nyúl, mindenképpen erősebb lett a mezőny. Számukra továbbra is a középmezőnyben való megmaradás a cél.

Beküldés dátuma: 2014. 06. 30.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés