Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Céginformáció

Társaságunk, a Molnár Elektronikai Kft., 1991. december 16-án kezdte meg működését. A cégünk szolgáltatási területe kezdetben Csorna és Kapuvár városokra terjedt ki. A kiépített kábeltelevízió hálózaton keresztül a Molnár TV Kft. televízió stúdiójában készített műsorainkat közvetítik az ügyfeleink felé. A folyamatos bővítések és új rendszerek kivitelezése után napjainkban 33 településen és több mint 12 000 háztartásban vehetik igénybe a kábeltelevíziós szolgáltatásunkat.

A Molnár Elektronikai Kft szorosan együttműködik a Molnár TV Műsorkészítő és Szolgáltató Kft-vel. A Molnár TV Kft. fő tevékenysége a televíziós műsorkészítés, amely a kábeltelevízió szolgáltatásra előfizetők igényeit elégíti ki helyi információkkal. A stúdiót, mely a műsorokat készíti, a tájegység figyelembevételével „Rábaközi Televízió”-ra kereszteltük. A cég a televízió által összegyűjtött hírek és információk felhasználásával „Rábaközi Magazin” néven 2005-től heti információs újságot szerkeszt, mely 25.000 példányban jut el a térség lakosaihoz díjtalanul.

A magazinműsorok hetente láthatóak a régióban, Beledi Műsor, Csornai Műsor, Kapuvári Műsor és Hétvégi Műsor elnevezéssel, heti négyszeri ismétléssel. A műsor a térséghez kapcsolódó és az azt érintő riportokból, tudósításokból, összefoglalókból áll, melyben bemutatjuk a helyi eseményeket. A képújság 24 órás adását megszakítva láthatják a nézők.

A képújságban leadott hirdetések Beleden 490 lakásban, Csornán 3500 lakásban, Kapuváron 2400 lakásban jeleníthetőek meg, valamint a környező kábel TV-vel rendelkező településeken, melyek a következők: Babót, Barbacs, Bágyogszovát, Bezi, Bodonhely, Bogyoszló, Dör, Edve, Enese, Farád, Fehértó, Győrsövényház, Ikrény, Jobaháza, Kóny, Osli, Páli, Pásztori, Potyond, Rábacsanak, Rábakecöl, Rábapatona, Rábapordány, Rábatamási, Sopronnémeti, Szárföld, Szil, Szilsárkány, Tét, Vásárosfalu.

Hirdetés