Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Játék, sport, finom harapnivaló az idei Glóbusz-napon

A Hársfa és Ifjúság utca lakóközössége július 15-én 22. alkalommal rendezte meg a Glóbusz-napot. Igazi nyári meleg időben került sor a délutáni labdarúgótorna mérkőzéseire.

A támogatók jóvoltából új labdákkal és új hálóba rúgták a gólokat a focisták. Idén is nagy érdeklődés kísérte a veteránjármű bemutatót, valamin a város több utcáján és a Vicán is áthaladó felvonulást.
A délután során a kisgyermekek játszóházban tölthették el az idejüket: nagy sikere volt az arcfestésnek, a gyöngyfűzésnek, az ugrálóvárnak és a lovaskocsikázásnak is.
A szórakozáshoz finom ételek is dukáltak: lángost, popcornt, vattacukrot, sült kolbászt és gulyáslevest fogyaszthattak a résztvevők.
A délutáni sportrendezvények a következőképpen alakultak: A hagyomány szerint a gyermekek mérkőzése nyitotta a délutánt. A Beled SE U7-U9 labdarúgói és a Játszótér csapata 2-2-es döntetlent játszott egymással. A játékosok jutalma jégkrém, focilabda és érem volt. A Glóbusz-nap idén is hajnalig tartó utcabállal zárult, melyen Orsós Ferenc (Zsiga) és fia szolgáltatták a talpalávalót.

 

Játszótér Kupa:

1. helyezett Vásártér utca
2. helyezett "Futrinka" utca
3. helyezett Wiedenmann 2. csapata
4. helyezett Wiedenmann 1. csapata
5. helyezett Újtelep
6. helyezett Organo-Pet

Gólkirály: Bándoli Dániel 9 gól
A hetesrúgó versenyre 20 fő nevezett,
melynek győztese Nagy Zoltán lett.

A rendezőség nevében Zsiray Dénes megköszönte a támogatók és a segítők közreműködését: Ács Istvánnak, Balogh Zoltánnak, Bándoli József és családjának, Bári Gábornak, Bebes Bélának, Bertha Zoltán képviselőnek, Boros László és családjának, Csizmazia Szabolcsnak, Dudás Gábornak, Egyházi Istvánnak, Extra Tej és Kalász Kft.-nek, Foki Józsefné és családjának, Forintos Balázsnak, Heiner Józsefnek, Horváth Gábor (edző) és családjának, Horváth Gábornak (Bartók utca),  Horváth Gábornak és a Fényes Vendéglőnek, Horváth Lajosnak (Rákóczi utca) és Aminak, Horváth László képviselőnek, Illés Csabának - Gazdabolt, Ivánkovics Vanesszának, Jakab Zoltán képviselőnek, Kocsis Lászlónak - Angyali Kegyelet, Kotek Tamásnak, Kránitz Jánosnak, Nagy Olivérnek, Nagy Zsoltnak, a Nemes Pékségnek, Németh Andrásnak (Ciráki utca), Németh Jánosnak (Rákóczi utca), Németh Sándornak - Kékfény Security Kft., a Nimród Vadásztársaságnak (Páli-Beled), Odoricsné Buthi Krisztina képviselőnek és családjának, az Organo-Pet Kft.-nek, Pinezits Gábornak, Pődör Gábor és családjának, Rácz Zoltánnak, Szalay Antalnak és a Provertha Zrt.-nek, Szerencse Kálmánnak, Takácsné Kovács Orsolyának, Takács Sándornak, Tompos Szilárdnak, Tömböly Ildikó képviselőnek, Tuba Lászlónak, Vámos Lászlóné és családjának, valamint a Wiedenmann Kft.-nek.

Beküldés dátuma: 2023. 08. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek