Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Átadták az új körzeti megbízotti irodát

Duplán örül Bágyogszovát polgármestere: átadták az új körzeti megbízotti irodát, és az ott dolgozó rendőr elfogadta az önkormányzat által felajánlott szolgálati lakást, így együtt tölti hétköznapjait a helyiekkel.

Több célt szolgál a valamikori bágyogszováti tanácsháza épülete, ahol a felújítás után helyet kapott az új körzeti megbízotti iroda. Horváth László elmondta, hogy már a ’70-es években is működött a faluban, de a mostani sokkal szebb és rendezettebb, továbbá olyan eszközök állnak az ott dolgozók rendelkezésére, hogy hatékonyan teljesíthetik a szolgálatot.
– Az épületet pályázati pénzből újítottuk fel, a körzeti megbízotti irodához pedig saját anyagi erőforrásainkat biztosítottuk. A mintegy félmillió forintból a megyei rendőrkapitányság munkatársai olyan széppé tették a helyiséget, hogy öröm benn dolgozni. Sokkal komfortosabbak a munkavégzés feltételei. Biztosítva van az állandó fűtés, ezért bármilyen zord időben ki lehet nyitni – tájékoztatta televíziónkat Horváth László polgármester.

Beküldés dátuma: 2017. 03. 23.

Kapcsolódó hírek

További hírek