Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Sok kalandot és izgalmat ígér a Megamax

Hogy a csornai srácok mit gondolnak a magyar nyelvű szinkronizált adásról, a Széchenyiben történt helyszíni interjúkészítéskor nem árulták el, mert  inkább a lányok voltak közlékenyek, de lehet, hogy csak arról van szó, hogy a fiúk inkább nézői, mint szereplői a forgatásnak, és gondolatvilágukban már az új rajzfilmek  peregtek. Az iskolában eltöltött 183 tanítási napból egy minden évben a diákoké, amely azt jelenti, hogy tanári segítséggel ők határozzák meg a programot is – mondta Bóna Csilla pedagógus. Az ötletek közt szerepelnek sportos rendezvények, melynek
fénypontját a tanár-diák mérkőzés adja. Kötélhúzás, tréfás váltóversenyek, kincskeresés, Disney-totó váltogatják egymást. A díjazás nem kis fejtörést okoz a diákönkormányzatnak, ezért megkeresik a helyi vállalkozókat, magánszemélyeket, de idén olyan különlegesen szerencsés helyzetben voltak, hogy  a Megamax tévécsatorna is közreműködött a jutalmak átadásában. Feliratos kendőket, noteszeket, mobiltartókat és ezekhez hasonló tárgyakat ajánlottak fel a csornai Széchenyi-iskolának.
Kovács Alexa diákönkormányzati vezető elmondta a Megamax tévécsatorna  üzenetét, melyben akciódúsabb műsorokat ígértek a gyermeknézőknek. A testnevelést és informatikát különösen kedvelő Török Dorina a nyári szünettel kapcsolatban kifejtette: elolvassa a kötelező irodalmakat, és sokat szeretne játszani barátaival, s mindemellett fürdés is szerepel a programban. Zsédely Ramóna sem fog unatkozni a vakáció alatt, mert meglátogatja unokatestvérét, ezenkívül a Balatonra készül, és valószínű, lovaglásra is rászánja magát. A tantárgyak közül főleg az angolt, a testnevelést és az éneket favorizáló Ramóna kedvelt időtöltése még a kerékpározás.

Beküldés dátuma: 2011. 07. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • Összefogás a kórházi esélyegyenlőségért Kapuváron

  Dr. Benedek Zoltánt néhány hónapja keresték fel a fogyatékkal élőket segítő civil szervezetek képviselői.

 • Infrastrukturális és tárgyi fejlesztések a kapuvári kórházban

  A Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház és Rendelőintézetben az utóbbi időben nem volt szükség arra, hogy emberhiány miatt drasztikusan megváltoztassák a munkaidő-beosztást, az újonnan belépők kedvéért csak kisebb műszakváltásokra került sor.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

Hirdetés
DANUBIUS play