Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kezük munkáját dicséri a korszerű épület

Mészáros László arról beszélt, hogy őt és csapatát az épületgépészeti munkák kivitelezésével bízták meg, melybe beletartozott a víz, a csatorna, a központi fűtés, a légtechnika és a klimatizálás. – A beruházás során e feladatoknak próbáltunk eleget tenni, és reményeink szerint mindezt sikerrel tettük – fogalmazott a Mészáros Kft. ügyvezetője.
A villamoshálózat felújítását, valamint a hozzá tartozó gyengeáramú szereléseket a Karzo 2001.  Kft. oldotta meg. Petes Károly ügyvezető utóbbit részletesebben is felsorolta: az informatika, a tűz- és a riasztórendszer kiépítése volt a feladata. A vállalkozó szerint minden kiválóan működik, de  nem az ő tiszte saját munkáját minősíteni, a megrendelő véleményét tolmácsolta: jó véleménnyel volt mindenről.
Cser János munkatársaival a külső homlokzati rész szigetelését, valamint a külső-belső festést végezte el. A Cser-Szi Festő és Szolgáltató Bt. vezetője szerint az épület a hővédelem révén sokkal energiatakarékosabb lett, ezért a fűtés is sokkal kevesebbe fog kerülni az iskolának. A vállalkozó bízik abban, hogy a műszaki ellenőr és az intézmény dolgozói egyaránt elégedettek lesznek tevékenységükkel, illetve annak eredményével.
Knapp József mint generálkivitelező vette ki a részét a Rákóczi iskola felújításában. A nyilvánosság előtt köszönte meg munkatársainak a pozitív hozzáállást és a szaktudást. Az építőipari vállalkozó olyan kisebb tennivalókat is kapott menet közben, amelyekre nem számított, de azokat megoldották. Ha esett, ha fújt, folyamatosan haladtak a beruházással, és mindenki tette a dolgát. A határidőre befejezett felújítást a többség megelégedésére adták át.
Az alapozástól kezdve a falazáson át a födémbetonozásig apa és fia közösen oldotta meg a szerkezetépítést. Megvolt az összhang kettejük között – mondta a kőműves szakmát 1956-ban kezdő Szendi László vállalkozó. Gábor, ha elbizonytalanodott valamiben, édesapjával egyeztetett. A fiú szerint olyan nagy munkamegosztásra nem volt szükség, mert mindenki automatikusan tette a dolgát.  Szendi Gábor a technikum helyett választotta szakmáját, mellyel folytatja a több generáción átívelő „örökséget: a dédszülő is kőműves volt. A Szendi család két férfi tagja munkáját elégedetten nyugtázta, és garantálják a hibátlan munkát.
Szücs Imre többszörösen kötődik a Rákóczi iskolához, mert 1987-től 1994-ig a most felújított falak közt tanult, ezért minden egyes tanteremre emlékezett. A négyes (vagy annál jobb) bizonyítványt elért volt diák szívesen gondol vissza a diákévekre. A Knapp Építőipari Vállalkozás építésvezetője fogta össze a különböző tevékenységeket. A beruházás során felmerült problémákat mindig orvosolták, ezért összességében elégedett saját szervezőmunkájával és társai szakmai tevékenységével.
Beküldés dátuma: 2012. 10. 31.

Kapcsolódó hírek

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

További hírek

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

 • Beled apraja-nagyja részt vett az idei Márton-napon

  A szervezők alaposan felkészültek a 2023-ban megrendezett beledi Márton-napi mulatságra. Rácz Árpádné intézményvezető megköszönte a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársainak és a segítőiknek a rengeteg ötletet, valamint a rendezvény színvonalas lebonyolítását.

Hirdetés
DANUBIUS play