Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

– Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

A szervezők a rendezvény előtt még kicsit izgulnak, hisz akkor még nem tudják, hogy mekkora lesz az érdeklődés és mennyire nyeri el a célközönség tetszését – tette hozzá az intézményvezető. A város közösségi programjait akkor érdemes megszervezni, ha látszik az eredménye, és az emberek jól érzik magukat, ezért élményekkel gazdagodva térhetnek haza. Aki belevágott már valami hasonlóba, nagyon jól tudja, hogy hónapokkal korábban megkezdődnek az előkészületek. A rengeteg telefonálás, interneten való keresgélés, információgyűjtés mind-mind a munka része.
A szervezők lehetőségeit nagyban befolyásolja a rendelkezésre álló pénzösszeg, de ettől függetlenül a lehető legszínvonalasabb rendezvényt szeretnék megtartani minden évben.

A Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapját a kollektíva közösen hozta létre, együtt ötleteltek, találták ki a programokat, Rácz Árpádné pedig gondoskodott az anyagiakat előteremtéséről.
Nagyon jó, ha a gyerekek kimozdulnak otthonról és félreteszik a laptopokat, telefonokat legalább erre az időszakra.
– Fontos, hogy minél több emberrel találkozzanak, többet mozogjanak és szokják a társaságot– fogalmazott az intézményvezető, aki megköszönte az egyik támogatónak, hogy idén is biztosította a jégkrémet a gyerekeknek. Ezenkívül bonbonnal, fánkkal és egyéb édességgel kedveskedtek a fiataloknak. A pattogatott kukoricát saját maguk készítették el és mindezekhez többféle ízű üdítőitalt kínáltak a résztvevőknek. Először járt Beleden a Dotto kisvonat, amellyel sikerült meglepni az érdeklődőket. Többféle téma és elfoglaltság szerint szervezték meg a játszóházat, és a különböző állomásokon a szociális központ munkatársai foglalkoztatták a gyerekeket.

Beküldés dátuma: 2023. 05. 26.

Kapcsolódó hírek

  • Járdák, utak felújítása Beleden

    Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

  • Előadás Csornán: Egyéni boldogság időskorban

    Mindig keressük meg az adott nap ajándékát, mely átsegíthet bennünket az időskor nehézségein – javasolta Világosné Rozsonits Erika, aki összefoglalta a Rábaközi Televíziónak a Csornai Írisz Nyugdíjas Egyesületnek tartott „Az időskor boldogsága” című előadását.

  • Tájékoztató a csornai képviselő-testület 2024. február 22-i üléséről

    Első napirendi pontban tárgyalta meg és fogadta el a képviselő-testület az önkormányzat 2023.

  • Járdák, utak felújítása Beleden

    Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

  • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

    Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

  • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

    Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

Hirdetés