Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Eskütétel a beledi városházán

– Hitvallásom, hogy polgármesternek lenni nem politikai állás, hanem a szó legnemesebb értelmében, közszolgálat. Olyan hivatás, amely nagy tapasztalatot, szaktudást és nem utolsósorban szociális érzékenységet is igényel – fogalmazott Beled új vezetője az október 22-i alakuló ülésen.

 – Tisztelt képviselő-testület, Beled város lakossága! Az elkövetkező önkormányzati ciklus új, ötéves időtartama reményeink szerint látható és tapasztalható változást, fejlődést fog hozni településünk életében. Mint ahogy a választási kampányban is láthatták, konkrét ígéretekkel nem fordultam Önök felé. Személyes beszélgetések alkalmával is tapasztaltam, hogy a lakosság döntő többsége tisztában van a feladatok, tennivalók sokaságával. (...) Hiszem azt, hogy sikereink kulcsa nem a politikai hovatartozás állandó boncolgatásában, a külső akarat klikkszerű  megjelenítésében, illetve érvényesítésében rejlik. Hitem szerint akkor leszünk sikeresek, ha tisztességgel, elszántsággal, tudásunk legjavát nyújtva szolgáljuk városunkat – mondta Major Jenő, majd rátért a konkrétumokra. A polgármester elődje által megkezdett beruházásokat tovább fogja folytatni, így a legkorábban elvégzendő  feladatok közé tartozik a kastély tetőzetének rendbe tétele. Az elkövetkezendő uniós ciklusban mintegy 3 milliárd forint támogatásra számítanak a másfél tucat tervezett fejlesztéshez, melyekről időközben tájékoztatják a közvéleményt. Az elkerülhetetlen lobbitevékenység mellett külsős szakemberek tanácsait is meghallgatnák. Az egészségügyi centrum környezetének kulturált kialakítása nem tűr halasztást, ugyanígy a mellette lévő volt üzletház és a kastély kerítésének rendbe tétele. Az Ipari Park jelen állapotában nem vonzza a befektetőket, és ugyanilyen fontos feladat a munkahelyek létesítése.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 03.

Kapcsolódó hírek

  • Idősek napi ünnepség Csornán

    A fiatalabb nemzedékek feladata, hogy az időseknek olyan életkörülményeket biztosítsanak, melyek lehetővé teszik számukra az öregkorhoz méltó derűs életet, és nem csupán az idősek napján, hanem az év minden napján, mert megérdemlik azt a törődést, ami jár nekik.

További hírek