Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Egyházközségi bál Csornán

Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői. A szervezők a rendezvény előtti két-három hétben még aggódtak, hogy lesz-e elég jelentkező, de aki ismeri a helyiek szokásait, tudta, hogy nem sokkal a kezdés előtt elkel valamennyi belépőjegy. 2023-ban 250-en vettek részt az egyházközségi bálon.

Winkler Zsolt plébános rövid közvélemény-kutatást végzett a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei novemberi családi bálján, hogy megtudakolja, mennyire népszerű program a zenés-táncos mulatság helyiek körében. Kiderült, hogy a jelenlévők többsége rutinos bálozó, vagyis amikor csak tehetik, itt vannak a Csukás tornatermében, de minden évben akad elsőbálozó is a rendezvényen. Vastapssal köszöntötték a 17. alkalommal megjelent bálozókat, mert az azt jelenti, hogy egyetlen alkalmat sem hagytak ki a nívós eseményből.
Az est házigazdája köszönetet mondott a részvételért és a jótékony célból felajánlott adományokért. A támogatást a Jézus Szíve templom sekrestyéjének felújítására fordítják.
Az első koccintás után Herángli Ferenc, az egyházközség Plébániai Tanácsadó Testületének alelnöke hasznos gyakorlati tudnivalókról tájékoztatta a résztvevőket. Elmondta, hogy a nyitótánc után lehetőséget biztosítanak a sütemények megvásárlására, ezenkívül zsákbamacska és értékes tombolatárgyak várták a nagyközönséget. Az önkiszolgáló rendszerrel működő büfében bárki beszerezhette az igényeinek megfelelő folyékony nedűt.
Winkler Zsolt jó szokásához híven az idei csornai egyházközségi bálon sem hagyta élő zene nélkül a vendégeket. Elsőként Ihász Gábor Múlnak a gyermekévek című dalát adta elő. Aradszky László Nem csak a húszéveseké a világ nótáját követően a hangulat a tetőfokára hágott, olyannyira, hogy a Tavaszi szél vizet áraszt ... közismert sorait már kórusban énekelte mindenki. A talpalávalót a Coun-Tri-jóóó zenekar szolgáltatta.

Beküldés dátuma: 2023. 11. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés