Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Csornai delegáció az Utazás kiállításon

Új színfolttal gazdagodott a 2013-as Utazás kiállítás a Hungexpo területén: idén Csorna is reprezentálta kulturális, valamint  idegenforgalmi  és gasztronómiai értékeit. – Nagy boldogsággal tölt el bennünket, hogy kis városunk is képviseltetheti magát ezen a nagy rendezvényen. „Elhoztuk” Csornáról az iparművészeinket, a kézműveseinket, a virágkötőnket, a népművelőnket, a Pántlika táncegyüttest és a premontrei rendházat – mondta Kenesei Gáborné. Az alpolgármester szerint a település évről évre egyre szélesebb kínálattal mutatja be érdeklődésre számot tartó adottságait és hagyományait a rendezvényeken. A csornai képviselő úgy gondolja, hogy a február 28 és március 3-a között megrendezett programra valóban több napot kell szánni, hisz nagyon sok időt igényel a hatalmas terület bejárása.  Az új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodott csornai delegáció az első, ún. szakmai napon vett részt a budapesti vásárközpont rendezvényén. – A fáradtságot félretesszük, és bennünket csak a lelkesedés visz előre. Reméljük, hogy a látogatást minden évben  meg tudjuk ismételni – tette hozzá Kenesei Gáborné.

A Rábaköz Leader Vidékfejlesztési Egyesület ötödik alkalommal vett részt Közép-Európa legnagyobb idegenforgalmi és turisztikai rendezvényén. Hutflesz Mihály megjegyezte: a fejlődés töretlen, hiszen eleinte csak az egyes kapuvári projektek biztosították a tájegység bemutatkozásához szükséges anyagi hátteret, az utóbbi években pedig egyre több város és község vesz részt a kiállításon. Az egyesület elnökhelyettese örül annak, hogy idén mások is felismerték a vásárban rejlő lehetőségeket, ezért csapatosan reprezentálták magukat a nyugat-dunántúli  régió 200 m2-es standján.
Beküldés dátuma: 2013. 03. 13.

Kapcsolódó hírek

  • Idősek napi ünnepség Csornán

    A fiatalabb nemzedékek feladata, hogy az időseknek olyan életkörülményeket biztosítsanak, melyek lehetővé teszik számukra az öregkorhoz méltó derűs életet, és nem csupán az idősek napján, hanem az év minden napján, mert megérdemlik azt a törődést, ami jár nekik.

További hírek