Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Közel negyven esztendő a köz szolgálatában

Az önkormányzat pénzügyeinek rendben tartása, könyvelésre való előkészítése felelősségteljes tevékenység. Molnár Józsefné több évtizedes tapasztalattal a háta mögött nagy rutinnal végzi az ezzel járó feladatokat. A gazdálkodási ügyintéző lelkiismeretes munkája elismeréseként nemrég megkapta a Csorna Szolgálatáért Díjat.

Molnár Józsefné 38 éve dolgozik a közszférában. Az elmúlt évtizedek alatt több területen is kamatoztatta szakismereteit. Korábbi tanulmányait a győri közgazdasági szakközépiskola pénzügyi tagozatának  államháztartási ügyintézői szakán végezte el, majd 2003-ban mérlegképes könyvelői képesítést szerzett. A győri Széchenyi István Egyetem közszolgálati szakirányát közgazdászként fejezte be.
Az önkormányzat pénzügyeivel foglalkozó szakember fő feladata a beérkező számlák utalásra és könyvelésre való előkészítése. A csornai polgármesteri hivatal gazdálkodási és intézményfelügyeleti osztályán dolgozó szakember a házon belül előforduló kisebb-nagyobb intrikákat nem érzékeli, mert jó kapcsolatban van munkatársaival.
– Ebben az évben változott a számviteli rendszer, ami sok plusz terhet ró ránk.  Az új számvitel mellett a számítástechnikai sajátosságokat is meg kellett tanulni – mondta a városháza munkatársa, aki több országos választáson is részt vett. A legutóbbi két alkalommal jegyzőkönyvvezetőként közreműködött
A csornai polgármesteri hivatal dolgozóját váratlanul érte, amikor megtudta, hogy felterjesztették a Csorna Szolgálatáért Díjra. Családja és kolléganői azóta is büszkén tekintenek rá. Hozzátartozói megértően viszonyulnak a feladatkörével járó nehézségekhez, a néha túlórákat is jelentő, költségvetés készítésének időszakában pedig késő estébe nyúló munkaidejéhez.
Molnár Józsefné tavaly megszerezte a  nők nyugdíjazásánál beszámításra kerülő 40 éves jogosultsági időt, de úgy tervezi, hogy néhány évig még marad. Gyerekei felnőttek ugyan, de még egyiküknek sincs saját családja, ezért szellemi képességeit inkább a munkahelyén hasznosítja.

Beküldés dátuma: 2014. 07. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.

 • Mihály-napi vásár a katolikus óvodában

  Nagyon fontos, hogy a gyerekek megismerjék azt az időszakot, amelyben nagyszüleik, dédszüleik éltek és legyenek tisztában azokkal a jeles napokkal, amelyek az előttük élő generációk hétköznapjait tették különlegesebbé.

 • Tetemes mennyiségű tartós élelmiszer érkezik a térségbe

  Beleden és az intézmény ellátási területein szívesen fogadják a tartós élelmiszeradományt.

 • Kapuváron gondos gazda módjára bánnak a távhővel

  A Kapuvári Hőszolgáltató Kft. szeptember 15-ig végzi el az aktuális karbantartási feladatokat.