Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Soha nem a felsőbb politikai elvek határozták meg döntéseinket

Jakab Zoltán a rendszerváltás óta vesz részt Beled közéletében. Az első ciklus kivételével alpolgármesterként tevékenykedett a képviselő-testületben. Döntéseit politikai nézetei sosem befolyásolták.

Tompáné Balogh Mária, leköszönő polgármester megyei és országos szintű bizottságokban is részt vállalt, ezért távollétei idején Jakab Zoltán helyettesítette, aki kevésbé az elméleti, és inkább a gyakorlati megoldások híve. Az elmúlt huszonnégy esztendőben rengeteg fejlesztés valósult meg Beledben, de a feladatokból sosem fogynak ki. Jakab Zoltán és Major Jenő közel negyedszázada tagjai a helyhatóságnak, s nem csak közel laknak egymáshoz, hanem mondhatni, jó barátságot ápolnak. Politikai nézeteik néhány sarkalatos pontjában nem értettek egyet, de a városháza falain kívül hagyták a nézetbeli különbségeket.
– Ha az önkormányzati munkát nézzük, akkor ezeket félre kell tenni. Bármilyen világnézetű emberek ültek ennél az asztalnál, soha nem a felsőbb politikai elvek határozták meg döntéseinket. Remélem, hogy ezek után is így marad 0 mondta Jakab Zoltán. Úgy véli, az ötéves ciklus a nagyobb volumenű fejlesztések elvégzésére kell, hogy biztassa mindazokat, akik Beled fejlődéséért küzdenek.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 14.

Kapcsolódó hírek

További hírek