Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Soha nem a felsőbb politikai elvek határozták meg döntéseinket

Jakab Zoltán a rendszerváltás óta vesz részt Beled közéletében. Az első ciklus kivételével alpolgármesterként tevékenykedett a képviselő-testületben. Döntéseit politikai nézetei sosem befolyásolták.

Tompáné Balogh Mária, leköszönő polgármester megyei és országos szintű bizottságokban is részt vállalt, ezért távollétei idején Jakab Zoltán helyettesítette, aki kevésbé az elméleti, és inkább a gyakorlati megoldások híve. Az elmúlt huszonnégy esztendőben rengeteg fejlesztés valósult meg Beledben, de a feladatokból sosem fogynak ki. Jakab Zoltán és Major Jenő közel negyedszázada tagjai a helyhatóságnak, s nem csak közel laknak egymáshoz, hanem mondhatni, jó barátságot ápolnak. Politikai nézeteik néhány sarkalatos pontjában nem értettek egyet, de a városháza falain kívül hagyták a nézetbeli különbségeket.
– Ha az önkormányzati munkát nézzük, akkor ezeket félre kell tenni. Bármilyen világnézetű emberek ültek ennél az asztalnál, soha nem a felsőbb politikai elvek határozták meg döntéseinket. Remélem, hogy ezek után is így marad 0 mondta Jakab Zoltán. Úgy véli, az ötéves ciklus a nagyobb volumenű fejlesztések elvégzésére kell, hogy biztassa mindazokat, akik Beled fejlődéséért küzdenek.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 14.

Kapcsolódó hírek

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

További hírek

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

 • Beled apraja-nagyja részt vett az idei Márton-napon

  A szervezők alaposan felkészültek a 2023-ban megrendezett beledi Márton-napi mulatságra. Rácz Árpádné intézményvezető megköszönte a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársainak és a segítőiknek a rengeteg ötletet, valamint a rendezvény színvonalas lebonyolítását.

Hirdetés
DANUBIUS play