Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Ovisok az iskolapadban

Piroska kaláccsal teli mózeskosara, a törpék bányászlámpája, a gonosz mostoha mérgezett almája, Hamupipőke lencsével töltött tálkája és szépséges topánkája, a kiskakas gyémánt félkrajcárja, és az ezekhez hasonló érdekes tárgyak találtak gazdára a csornai Széchenyi iskola által szervezett „Ovisok az iskolapadban” elnevezésű programon.

Televíziónk jelen volt a csornai Széchenyi iskola „Iskolába hívogató” programsorozatának legfőbb állomásain. Legutóbb a nagycsoportosok látogatását követtük nyomon a leendő első osztályokban. Kiss Gáborné, az iskolaotthonos osztály egyik tanítónője azzal a hírrel lepte meg a kicsiket, hogy nemrég meseszereplők járták körbe az iskolát, akik még az emeletre is felmentek. A látogatók annyira elbámészkodtak a sok látnivalótól, hogy nem figyeltek a zsebükben, táskájukban, kezük ügyében lévő dolgokra, így azok sorra elmaradoztak. A „talált tárgyak osztályába” csöppentek leendő elsősöknek az volt a dolga, hogy nevezzék meg az elvesztett tárgyak gazdáit.
Holper Péterné a szomszéd teremben várta a gyerekeket, ahol egy hasznos és kedves élő-lénnyel ismerkedtek meg a leendő elsősök. A katicabogarat ábrázoló puzzle-t a kis csapat hamar kirakta, így fény derült a titokzatos állatkára. Turiné Abonyi Gabriella a mesék birodalmába kalandozott  az óvodásokkal, akik frappáns válaszokat adtak a célirányos kérdésekre, s megnevezték a meseszereplőket.

© MOLNÁR TV. KFT.

Beküldés dátuma: 2014. 03. 25.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés