Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Nem mindig az a mérvadó, hogy ki hol áll a tabellán

A játékosok korán elkezdték az alapozó edzést, és  a heti három alkalom remélhetőleg meghozza az eredményt. A könnyített gyakorlás azt jelenti, hogy a vasárnapi erőnléti próbát edzőmérkőzés váltotta fel. A zord időjárás miatt eleinte a tornaterembe szorultak, de a futást inkább a szabadban szervezték meg. Prim László szakosztályvezető a beledi labdarúgók eddigi elkészültségével elégedett, de az edzőmérkőzések eredményeiről nem akar végső következtetést levonni. – A fiúk ugyanúgy készülnek, mint korábban, 80 - 85 százalékos az edzéslátogatottság. Ezen a szinten nem igen lehet nagyobb dolgot elvárni. Így se rossz, de ha fejlődne az összjátékuk, még jobb lenne – foglalta össze véleményét Prim László.
A szezonnyitó előtt egy új játékost igazoltak a Répcementi SE-től, valamint néhányan távoztak az ifi és serdülő csapatból. A szakosztályvezető a nemrégen beléptetett középpályás pozíciójáról nem nyilatkozott, mert ennek eldöntése az edzőre tartozik. A tizennyolc fős keret többnyire stabil, csak néha fordul elő, hogy munkahelyi elfoglaltság miatt kimarad egy-egy játékos.
A beledi sportegyesület, s ezen belül a labdarúgók számítanak a környékbeli vállalkozók hozzájárulásaira.
Prim László szerint a foci támogatásának megítélése nagyon szubjektív, mert attól függ, honnan nézi. A csapat állandó főszponzora a beledi önkormányzat, de a szurkolók is segítik a fiúkat. A lelkes drukkerek még idegenbe is elkísérik a játékosokat, az idősebbek pedig inkább a helyi pályát látogatják. A meccsre kijáró rajongók kedve attól is függ, hogy épp milyen az időjárás.
– A tavalyi induláskor nem határoztuk el, hogy bajnok legyen a csapat, csak annyit, hogy a dobogón a legjobb helyen végezzünk – jegyezte meg a szakosztályvezető, aki szerint felesleges a hobbi játékosokat olyan elvárásokkal terhelni, amelyek csak megnehezítenék a dolgukat. Innentől kezdve nincs is kitől tartaniuk. Egyik meccsen lehet veszíteni, a másikon meg nyerni.
Beküldés dátuma: 2012. 03. 14.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés