Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Megkezdte munkáját az új kapuvári képviselő-testület

Azzal a szándékkal hozta létre két nagy bizottságát a kapuvári képviselő-tesület, hogy jobban igazodjon a polgármesteri hivatalban működő humán és gazdasági iroda tevékenységéhez. A városban két társadalmi megbízatású alpolgármester segíti Hámori György munkáját.

A nemrég felállt kapuvári képviselő-testület az érdemi munkához szükséges feltételek biztosításával foglalkozott első rendes ülésén. A városatyák megalakították a bizottságokat, továbbá megválasztották a működésükhöz szükséges tagságot, valamint az alpolgármestereket. Hámori Györgyöt távollétében dr. Hoffer Imre helyettesíti, Budai Imre pedig – a korábbi ciklushoz hasonlóan – a gazdasági és a városüzemeltetési teendőkkel foglalkozik. A két nagy egységet a humán és a gazdasági terület jelenti, s mellette létrehozták a vagyonnyilatkozati és összeférhetetlenséget ellenőrző, valamint a közbeszerzési bizottságokat.
– Nagyon köszönöm az „ellenzék” szavazás során tanúsított konstruktív együttműködését. Kapuvár ismét megmutatta, hogy képviselői politikai hovatartozást félretéve vesznek részt a testületi munkában – nyilatkozta televíziónknak Hámori György.
A novemberi ülésen első körben módosították a szervezeti és működési szabályzatot. Igaz, kilencven százalékban megmaradtak az eddig hatályos regulák, ezért csak az elmúlt négy esztendő tapasztalatai alapján szükséges finomításokat hajtották végre. A képviselő-testület új tagjai számíthatnak rutinosabb társaik, valamint a városháza dolgozóinak segítségére.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 18.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés