Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Kevesebb csapattal, de elindult az õszi-téli bajnoki idény

A városban terjengő tévhiteket szerette volna eloszlatni Molnár Csaba, amikor a Csorna Város Kupája teremlabdarúgó-bajnokság lebonyolításáról beszélt. A Csukás testnevelő tanára szerint egyetlen percig sem forgott veszélyben a több mint harminc éve működő program, hiszen az intézmény az előző évekhez hasonlóan, idén ősszel is felvállalta a szervezéssel és végrehajtással járó feladatokat. A város vezetése, azon belül a sportért felelős személyek, valamint az iskolaigazgató a finanszírozás miatt kialakult aprócska nézeteltérés tisztázását követően megállapodtak egymással. A nemrég indult, és egészen jövő márciusig tartó bajnokságra egyfordulós, rájátszásos rendszert szerveztek – hangzott az interjúban. Új csapatok nem nagyon neveznek be a bajnokságra, a régiek meg kikopnak, ezért egyre csökken az amatőr focisták létszáma a városban. Molnár Csaba szerint nem biztos, hogy elment a kedve az embereknek a játéktól, hanem a cégek és az intézmények álltak el a nevezéstől. A fiatal focistákat beszippantják a sportegyesületek, a többieknek pedig nincs elég választási lehetőség az amatőr szintű szervezett mozgásra.
Az elmúlt bajnokságon vezették be az elektromos időmérőt, amitől eleinte ódzkodtak a csapatok, de idővel belátták, hogy ezzel a módszerrel el lehet kerülni a felesleges vitákat. A tavaszi idény után kérdőívet küldtek a játékosoknak, akik ebben kifejthették véleményüket, így a mostani szezont már ezek figyelembevételével szervezték meg. A színvonal és a létszám garantálása érdekében két megyei másodosztályú igazolt labdarúgó is részt vehet az amatőr bajnokságon.
Beküldés dátuma: 2012. 11. 28.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • Összefogás a kórházi esélyegyenlőségért Kapuváron

  Dr. Benedek Zoltánt néhány hónapja keresték fel a fogyatékkal élőket segítő civil szervezetek képviselői.

 • Infrastrukturális és tárgyi fejlesztések a kapuvári kórházban

  A Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház és Rendelőintézetben az utóbbi időben nem volt szükség arra, hogy emberhiány miatt drasztikusan megváltoztassák a munkaidő-beosztást, az újonnan belépők kedvéért csak kisebb műszakváltásokra került sor.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

Hirdetés
DANUBIUS play