Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kapuvár kísérletet tesz a természetes gyógymódok elfogadására

A rábaközi településen felkészülten várták a kínai lépték szerint is nagynak számító Hubei tartomány küldöttségét. A tárgyalófelek az egészségiparban való együttműködést készítették elő.

Másodízben járt Kapuváron a kínai Hubei tartomány delegációja – számolt be televíziónknak Hámori György. A Kína középső részén elhelyezkedő 60 millió lakosú tartománnyal a megyei önkormányzat vette fel először a kapcsolatot. Ensi város polgármestere, valamint Hámori György szándéknyilatkozatot írt alá a további együttműködés megalapozására. Kína legnagyobb teaültetvényével rendelkező település, és környéke nagyon fejlett gyógyászati iparral rendelkeznek. A tárgyalófelet a kapuvári szénsavgázas kezelés érdekli, ezért a közeljövőben orvosdelegációt fognak küldeni a Lumniczer Sándor Kórházba. Hámori György az egészségiparban lát együttműködési lehetőséget Kínával: a  keleti orvoslást ötvöznék a hazaival. A természetes gyógymódok elfogadására az egészségbiztosítási pénztár  jelentené a garanciát. Kapuvár a szállodaépítést sem tartja kizártnak, ahol nyugat

Beküldés dátuma: 2014. 09. 29.

Kapcsolódó hírek

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play