Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Kapuvár kísérletet tesz a természetes gyógymódok elfogadására

A rábaközi településen felkészülten várták a kínai lépték szerint is nagynak számító Hubei tartomány küldöttségét. A tárgyalófelek az egészségiparban való együttműködést készítették elő.

Másodízben járt Kapuváron a kínai Hubei tartomány delegációja – számolt be televíziónknak Hámori György. A Kína középső részén elhelyezkedő 60 millió lakosú tartománnyal a megyei önkormányzat vette fel először a kapcsolatot. Ensi város polgármestere, valamint Hámori György szándéknyilatkozatot írt alá a további együttműködés megalapozására. Kína legnagyobb teaültetvényével rendelkező település, és környéke nagyon fejlett gyógyászati iparral rendelkeznek. A tárgyalófelet a kapuvári szénsavgázas kezelés érdekli, ezért a közeljövőben orvosdelegációt fognak küldeni a Lumniczer Sándor Kórházba. Hámori György az egészségiparban lát együttműködési lehetőséget Kínával: a  keleti orvoslást ötvöznék a hazaival. A természetes gyógymódok elfogadására az egészségbiztosítási pénztár  jelentené a garanciát. Kapuvár a szállodaépítést sem tartja kizártnak, ahol nyugat

Beküldés dátuma: 2014. 09. 29.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

 • Bemutatkozott a beledi 1/a osztály

  Csóka Tibor Józsefné fiús anyukaként cseppet sem bánja, hogy többségben vannak az osztályában az erősebbik nem képviselői.

 • Az ausztriai Beleden jártak a belediek

  Szívélyes fogadtatásban volt része a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjas Egyesület tagjainak a burgenlandi Bildein településen.

 • Mosolyvár Bölcsőde nyílt Csornán

  Csorna Város Önkormányzata közel 700 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós és kormányzati támogatást nyert a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

 • Az iskola a gyerekekért van, és az ő érdekeiket, fejlődésüket kell szolgálni

  A diákokkal és a felnőtt dolgozókkal együtt idén ősszel közel ezren kezdték meg a tanulmányaikat, illetve a munkát a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvodában.

Hirdetés
DANUBIUS play