Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Dr. Hoffer Imre Kapuvár új alpolgármestere

Dr. Hoffer Imre a rendszerváltás óta képviseli a kapuváriak érdekeiet, ráadásul sosem pártszínekben indult, hanem egyéniben jutott be a
testületbe. A 2014-es őszi helyhatósági választásokat követően az alpolgármesteri teendőkkel is megbízták a városatyák.

Az ötödik ciklusát töltő kapuvári képviselő kezdetektől a város, és szűkebb értelemben a házhelyi településrész érdekeit tartotta mindig szem előtt. Dr. Hoffer Imre megjegyezte: az elmúlt időszakban nagyarányú fejlődés indult az „alközpontban”. Korszerű játszótér épült a gyerekek és a szülők nem kis örömére, befejeződött a közterek teljes parkosítása, modern parkolók állnak az autósok rendelkezésére,
Mivel úgy érzik, hogy nagy az igény az egyedülálló és a rászoruló nyugdíjasok, valamint a családok részéről, a jövőben bentlakásos idősek otthonát szeretnének létesíteni a volt házhelyi iskola helyén.
Dr. Hoffer Imre háziorvosi teendője, valamint képviselői munkája mellett vállalta, hogy első számú helyettesként segíti a város polgármesterét, és természetesen a gazdasági ügyekkel foglalkozó Budai Imre alpolgármesterrel megosztják egymás közt a feladatokat. A televíziónknak nyilatkozó városatya a humánerőforrás területén szeretné kifejteni tevékenységét, tehát inkább az intézmények háttérmunkájában venne részt.
– Az alpolgármesteri tisztséget nagy megtiszteltetésnek érzem. Továbbra is számítok a polgármester, a hivatal, valamint a lakosság támogatására. Tudásomat és tapasztalatomat nem öncélúan, hanem a közösség érdekében szeretném hasznosítani.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 18.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés