Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A sportautó vezetése különleges életérzés

A sportautó által nyújtott különleges élmények, valamint az ehhez fűződő életérzés tartja össze a klubtagokat. A lóerők bírnák a hosszú utat, de a sofőrök mégis megfontoltak: a fontosabb állomásokra trélerrel juttatják el a csodajárműveket, míg jómaguk repülőn pihenik ki a fáradalmakat, hogy újult erővel folytathassák útjukat, de immár ketten: a Lamborghini vezetőjével kiegészülve.

A spanyolországi székhellyel rendelkező Lamborghini sportkocsi klub tagjai vonultak fel csodás járműveikkel nemrég Fényes Miklós kastélya előtt. A világ különböző részéről érkező autótulajdonosok nyaranta Spanyolországban gyűlnek össze, ahonnét elindítják körútjukat, melynek egyik állomása idén hazánk volt.
– Társaságunk tagjai szuper sportautókkal rendelkeznek. Fontosnak tartjuk, hogy kiélvezzük az autók által nyújtott élményeket és sokat utazzunk. Így jutottunk el ide is az Európa Túra részeként. Olyan embereket próbálunk beszervezni, akik szenvedélyesen szeretik az autójukat, amely szervesen beleillik életformájukba – mesélte az egyik szervező, aki hozzátette: Alig várjuk, hogy újból autóba üljünk. A menetet Monacóban fejezzük be, de közben megállunk még három helyen.
– A programot elegáns módon oldják meg: a kocsikat utánfutóval szállítják a kiválasztott helyszínekre, a járműtulajdonosok pedig Barcelonából és Madridból repülővel követik a menetet a megállóhelyekre. Miután elfoglalták a csodaautókat, Bécsből Eszterházára vették az irányt, ahonnét szintén továbbvezettek – informálta televíziónkat Esterházy Antal. A herceg hozzátette: A Latin-Amerikából, Mexikóból, Argentínából, Angliából, Ausztráliából útra kelő résztvevőknek Spanyolország centrális fekvése miatt kiváló kiindulópont.

A herceg boldogan látta vendégül a külföldieket, és csak azt sajnálta, hogy mindössze néhány napig élvezhette üdítő társaságukat. Hozzátette: Ritkaságszámba megy, hogy ennyi és ilyen drága sportkocsi találkozik egy helyen. A Lamborghini a legegyénibb olasz gyártmányú sportkocsi a világon.

Beküldés dátuma: 2015. 06. 24.

Kapcsolódó hírek

  • Iskolafejlesztések a fertődi térségben

    Sopronhorpács történetének jelentős eseményéhez érkezett – mondta Talabér Jenő. A polgármester sajtótájékoztatón jelentette be: a település közel 150 millió forintot nyert a Soproni Tankerületi Központtal közösen beadott pályázatán, melynek célja az iskola modernizálása.

További hírek

Hirdetés