Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

A beledi diákok arról az oldalukról mutatkoznak be, amiben a legjobbak

Ágostonné Hajnali Csilla, a Mikrotérségi Általános Művelődési Központ igazgatóhelyettese negyedszázada választotta a pedagóguspályát, melyből tizenöt esztendőt a beledi iskolában töltött. A biológia-földrajz szakos tanár igazgatóhelyettesi feladatai mellett jelenleg csak a felsősöket oktatja természetismeretre és földrajzra - árulta el a vele készült interjúban.
Az évről évre ismétlődő kulturális és művészeti vetélkedőt huszonöt éve megrendezik az iskolában, azzal a céllal, hogy a tanulók ne csak ünnepi műsorral emlékezzenek az 1848-as márciusi forradalmi eseményekre, hanem saját tudásukat megmutatva, hazaszeretetet sugározzanak a nézők szívébe. A seregszemle két részből áll. Az első blokkban a gyerekek vers- és prózamondásban valamint ének, tánc és hangszeres kategóriában jeleskednek. - A program nagyon sokrétű, mindig a tanulók érdeklődésétől függ, hogy milyen színtéren mutatják be tudásukat - mondta a pedagógus. A megemlékezésen túl az a cél, hogy ne csak a szűk család lássa a tehetséges gyerekek előadását, hanem a település örömére mutassák be mindenkinek. A rendezvény második meghatározó egysége az a kiállítás, amelyen többféle kategóriában láthatók az alkotások:  rajz, festés, makettkészítés, gyöngyfűzés, papírhajtogatás, szobrászat.
A vetélkedőn részt vevő valamennyi tanuló jutalmazásra számíthat, az első három helyezett pedig kiemelt elismerést kap.
Beküldés dátuma: 2011. 04. 06.

Kapcsolódó hírek

  • Idősek napi ünnepség Csornán

    A fiatalabb nemzedékek feladata, hogy az időseknek olyan életkörülményeket biztosítsanak, melyek lehetővé teszik számukra az öregkorhoz méltó derűs életet, és nem csupán az idősek napján, hanem az év minden napján, mert megérdemlik azt a törődést, ami jár nekik.

További hírek