Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

„Egy éjszaka a kastélyban” zenés beledi mulatság

A múlt és a jelen találkozását, a régi emlékek felidézését tűzte ki célul a Beled Jövőjéért Egyesület, amit a próza mellett zenés-táncos formában valósítanának meg. A vidám hangulatról a kastély karmestere, valamint a vendég fellépők fognak gondoskodni.

Különleges programmal készül március 25-ére a Beled Jövőjéért Egyesület, valamint a művelődési központ. Némethné Erdős Ivetta jó ideje kacérkodik egy bál megrendezésének gondolatával, de mivel tél végén, tavasz elején több hasonló program volt a településen, néhány héttel később kerül sor az eseményre. Az egyesület elnöke az elejétől kezdve biztos volt abban, hogy a helyszín csak a beledi Barthodeiszky-kastély lehet. Szerinte érdemes kihasználni a 19. század végén épült impozáns épület adottságait.
Az önkormányzat, élén a polgármesterrel örömmel támogatta az ötletgazdát tervének megvalósításában. A program kivitelezésében a kezdetektől fogva közreműködött Horváth-Stipkovits Vivien művelődésszervező.
A táncteret tágas helyen rendezik be, a vacsorát pedig két másik helyiségben fogják felszolgálni. Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő megnyitó beszédét követően Császár Sándor operett énekes lép a színpadra, majd a kapuvári Diamant-Genius táncosai szórakoztatják a közönséget.
A szervezők szeretettel várják a Beledről és távolabbról érkező bálozókat. Az 1000 forintos belépőjegy a vacsorát és az üdvözlőitalt foglalja magában. Az est folyamán hidegtál és széles italválaszték áll a vendégek rendelkezésére. Asztalfoglalás 2017. március 20-ig a következő telefonszámokon: +36 20/213-8623, +36 20/257-0417.

Beküldés dátuma: 2017. 03. 22.

Kapcsolódó hírek

További hírek