Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Zongorakoncert Beledben

A Napsugár Művészeti Iskola pedagógusa szeretné sokáig folytatni hivatását, de a koncertezést sem akarja abbahagyni. Szilágyi Tamás igazi művészlélek, ezért neki minden a zenéről szól.

A győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetében végzett Szilágyi Tamás négy éve kezdte pályáját. A fiatal pedagógus két esztendeje foglalkozik a beledi tanulókkal. Jelenleg tíz növendéke van, de ez a szám remélhetőleg évről évre növekedni fog.
A Napsugár Művészeti Iskola diákjai minden évben részt vesznek a zenei versenyeken. Tavaly is szép eredmények születtek: a zongoranövendékek három bronz és két ezüst éremmel zárták a megmérettetést. Az ősszel megrendezésre kerülő zenei világnap azért jelent sokat a fiatal művész számára, mert ilyenkor akadály nélkül irányíthatja az emberek figyelmét a klasszikus muzsikára. Azok is meghallják az igényesebb szerzeményeket, akik ritkábban fordulnak meg kulturált zenei közegben.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 11.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.

 • Értékteremtő időutazás a családfakutatás

  Hazánkban tizennyolc általános és középiskolai tanár kapott arra lehetőséget, hogy idén februárban az ELTE-n tegye közkinccsé módszertani és tudományos eredményeit.

 • Fogászati kezelőegységet adtak át Bágyogszováton

  A fiatalok szívére nem lehet hatni, így később is előfordulhat, hogy szülőfalujukon kívül találja meg őket a szerelem, ezért valamelyik nagyvárosban képzelik el a jövőjüket.