Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Zenepaviloni koncertsorozat Csornán

Július és augusztus hónapban újra indult Csornán a Zenepaviloni koncertsorozat, melyet negyedik alkalommal rendezett meg a városi művelődési központ. – Az elmúlt évek sikere után – hat héten keresztül, péntek esténként – ismét könnyű nyáresti koncertekkel várjuk az érdeklődőket. A műsorokon különböző zenei irányzatokat képviselő együttesek muzsikálnak majd. Lesz rockabilly show, latin zene, Neoton-est, de blues, swing és funky dallamokat is hallgathat a közönség – mondta Szalayné Galambosi Tímea igazgató, hozzátéve: az előadások este nyolc órakor kezdődnek, és rossz idő esetén a művelődési központban kerülnek megrendezésre. Az együttesek szórakozási lehetőséget biztosítanak a szabadságukat itthon töltőknek. – Jó látni, hogy családok, párok sétálnak erre, és várják az esti koncerteket – tette hozzá. Csorna önkormányzata nyert a Leader által meghirdetett kisléptékű, helyi rendezvények megtartását finanszírozó pályázaton, s az összegből két alkalommal biztosítják a zenei kihangosítást.
Beküldés dátuma: 2012. 07. 18.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Mire számíthatnak a Csukásba jelentkező diákok?

  A végzősöknek 2019. február 15-éig kell leadniuk a jelentkezési  lapokat általános iskolájukban, ahonnét a célintézményekhez továbbítják a kitöltött íveket.

 • Rómában nagyra értékelik a kapuváriak főzőtudományát

  A Rómába utazó kapuvári küldöttség igazi csapatmunkában látott neki az ebédfőzésnek. A könnyfakasztó műveletek alól sem vonhatta ki magát senki: a polgármester a többiekkel együtt  aprította a töménytelen mennyiségű hagymát.

 • 130 éves a rábapordányi tűzoltó egyesület

  Nehéz lenne számszerűsíteni az elmúlt százharminc esztendőben elvégzett tűzoltási feladatokat, de Márkus János megjegyezte, hogy szívből segítettek az embereken.

 • Megemlékezés a doni harcok áldozataira

  A 2012-ben alakult Kapuvári Bográcsos Egyesület főleg gasztronómiai programok szervezésével szerzett magának ismertséget, de nemcsak a konyhaművészetek keltették fel az érdeklődésüket.

 • Megemlékezés a doni katasztrófára

  A 2. magyar hadsereg tragédiája, a volt Szovjetunió területén, a Don folyó mellett embertelen körülmények között elhunytak emléke előtt tisztelegtek Csornán.