Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Vidám családi délelőtt Beleden

Tizenöt csapat részvételével tartották meg Beleden a családi vetélkedőt, melyről Gerencsérné Németh Erika óvodavezető elmondta: szponzorok nélkül nem tudták volna lebonyolítani, de szerencsére összefogtak a beledi vállalkozók. A helyi kereskedők és vendéglátósok szintén felajánlották a segítségüket, ezért a főszervező köszönetét tolmácsolta televíziónknak adott interjúban.
A beledi Takács család tagjaiból összeállt Szupertaki nevű csapat nagyon elégedett volt a verseny körülményeivel. - Pompás volt a szervezés, jól éreztük magunkat itt - fogalmazott a csoport vezetője. A gördeszkás feladat tetszett a leginkább, de valamennyi programot szívesen teljesítették. A Tóth család apraja-nagyja szintén részt vett a sportdélelőttön. A Rózsaszín párduc nevű formáció nevében az anyuka nyilatkozott: Nagy örömmel fogadta családunk a felhívást, és jó lehetőséget kaptunk arra, hogy együtt mozoghassunk. A Szuper-Nagy csapat tagjai frappáns indulóval köszöntötték a televízió nézőit. A kicsik kellemes élményekkel gazdagodtak, ezért jövőre is szeretnének részt venni a versenyen.

Beküldés dátuma: 2011. 04. 27.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.