Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Vidám családi délelőtt Beleden

Tizenöt csapat részvételével tartották meg Beleden a családi vetélkedőt, melyről Gerencsérné Németh Erika óvodavezető elmondta: szponzorok nélkül nem tudták volna lebonyolítani, de szerencsére összefogtak a beledi vállalkozók. A helyi kereskedők és vendéglátósok szintén felajánlották a segítségüket, ezért a főszervező köszönetét tolmácsolta televíziónknak adott interjúban.
A beledi Takács család tagjaiból összeállt Szupertaki nevű csapat nagyon elégedett volt a verseny körülményeivel. - Pompás volt a szervezés, jól éreztük magunkat itt - fogalmazott a csoport vezetője. A gördeszkás feladat tetszett a leginkább, de valamennyi programot szívesen teljesítették. A Tóth család apraja-nagyja szintén részt vett a sportdélelőttön. A Rózsaszín párduc nevű formáció nevében az anyuka nyilatkozott: Nagy örömmel fogadta családunk a felhívást, és jó lehetőséget kaptunk arra, hogy együtt mozoghassunk. A Szuper-Nagy csapat tagjai frappáns indulóval köszöntötték a televízió nézőit. A kicsik kellemes élményekkel gazdagodtak, ezért jövőre is szeretnének részt venni a versenyen.

Beküldés dátuma: 2011. 04. 27.

Kapcsolódó hírek

  • Jövőre még nagyobb tempóra kapcsolnak: folytatódik a mellékutak felújítása

    Több kormányzati ciklus alatt lehet csak rendbe tenni azokat a mellékutakat, amelyek feltétlenül megértek a korszerűsítésre – véli Gyopáros Alpár, aki a térségben élők türelmét kéri, bízva abban, hogy jövő tavasszal újabb felhatalmazást kapnak a választópolgároktól a folytatásra, hisz szeretnének a munka végére érni.

További hírek