Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Vetélkedők, zenebona és jó hangulat

Lassan iskoláskorba lép a kapuvári Sás utcai fesztivál, hiszen idén már hatodszor rendezték meg a magánkezdeményezésre indult könnyed nyári programot. A kapuvári címlista betűrendjében ma már nem található a vizes élőhelyet kedvelő növényfajra utaló elnevezés, de sokan tudják, hogy a mostani Táncsics utca valamikor a Hanság mocsaras részéhez tartozott. Tóth István vendéglős  Kapuvár azon helytörténeti adalékát elevenítette fel ötlevével,  mely szerint annak idején a település szélső utcájában tartották a vásárokat. Turbók Attila nem marketingfogásnak szánta, amikor arról beszélt, hogy legutóbb több ezren is részt vettek a szabadtéri összejövetelen, hiszen már lezajlott az esemény. Kapuvár egyik legnagyobb közösségi rendezvényének szervezője érdekességként említette: mindját az első évben olyan kuriózumban volt része a vendégeknek, hogy megtekinthették  az  Esterházy-huszárok felvonulását.
A vidám zenében és mozgalmas bemutatókban bővelkedő kavalkád végén a Club7 csapata gondoskodott a hajnalig tartó utcabálról. Minden jel arra mutat, hogy nemcsak a fesztiválozók lelkesek, mert Turbók Attila bejelentette: a hatodik után szeretnék megérni később a tizedik, vagy akár a tizenötödik rendezvényt is.
Beküldés dátuma: 2012. 08. 29.

Kapcsolódó hírek

  • Jövőre még nagyobb tempóra kapcsolnak: folytatódik a mellékutak felújítása

    Több kormányzati ciklus alatt lehet csak rendbe tenni azokat a mellékutakat, amelyek feltétlenül megértek a korszerűsítésre – véli Gyopáros Alpár, aki a térségben élők türelmét kéri, bízva abban, hogy jövő tavasszal újabb felhatalmazást kapnak a választópolgároktól a folytatásra, hisz szeretnének a munka végére érni.

További hírek