Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Várja vendégeit a kapuvári Flóra

A medencéket teljesen felújították, a csőrendszer jelentős részét kicserélték, a fiatalok által kedvelt hatpályás csúszdán pedig komoly átalakítást hajtottak végre – tudtuk meg Südi Tamás ügyvezetőtől. A kapuvári Flóra Gyógyfürdő kültéri részén 25 méteres úszómedence, ennél valamivel kisebb tan-, valamint három termálvizes medence várja a fürdőzőket. A legkisebbek a pancsolóban szórakozhatnak, a merészebbek pedig kipróbálhatják a csúszdát. Südi Tamás igazgató a gyógymedencéket főleg a mozgásszervi és ízületi megbetegedésben szenvedőknek ajánlja, de a víz bizonyos típusú bőrproblémákra is hatásos lehet. Külön belépővel a fedett részen lévő szolgáltatást vehetik igénybe a vendégek, mint például a szaunát, de egyéb kiegészítő lehetőségek is a rendelkezésre állnak, ilyen a masszázs, a kozmetika és a fodrászat. Egyre szebb a Flóra körül található park, ahova nemrég helyezték el a virágtartókat, és folyamatban van a zöld terület karbantartása is.

Beküldés dátuma: 2011. 06. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.