Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Várja vendégeit a kapuvári Flóra

A medencéket teljesen felújították, a csőrendszer jelentős részét kicserélték, a fiatalok által kedvelt hatpályás csúszdán pedig komoly átalakítást hajtottak végre – tudtuk meg Südi Tamás ügyvezetőtől. A kapuvári Flóra Gyógyfürdő kültéri részén 25 méteres úszómedence, ennél valamivel kisebb tan-, valamint három termálvizes medence várja a fürdőzőket. A legkisebbek a pancsolóban szórakozhatnak, a merészebbek pedig kipróbálhatják a csúszdát. Südi Tamás igazgató a gyógymedencéket főleg a mozgásszervi és ízületi megbetegedésben szenvedőknek ajánlja, de a víz bizonyos típusú bőrproblémákra is hatásos lehet. Külön belépővel a fedett részen lévő szolgáltatást vehetik igénybe a vendégek, mint például a szaunát, de egyéb kiegészítő lehetőségek is a rendelkezésre állnak, ilyen a masszázs, a kozmetika és a fodrászat. Egyre szebb a Flóra körül található park, ahova nemrég helyezték el a virágtartókat, és folyamatban van a zöld terület karbantartása is.

Beküldés dátuma: 2011. 06. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.