Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Várja vendégeit a kapuvári Flóra

A medencéket teljesen felújították, a csőrendszer jelentős részét kicserélték, a fiatalok által kedvelt hatpályás csúszdán pedig komoly átalakítást hajtottak végre – tudtuk meg Südi Tamás ügyvezetőtől. A kapuvári Flóra Gyógyfürdő kültéri részén 25 méteres úszómedence, ennél valamivel kisebb tan-, valamint három termálvizes medence várja a fürdőzőket. A legkisebbek a pancsolóban szórakozhatnak, a merészebbek pedig kipróbálhatják a csúszdát. Südi Tamás igazgató a gyógymedencéket főleg a mozgásszervi és ízületi megbetegedésben szenvedőknek ajánlja, de a víz bizonyos típusú bőrproblémákra is hatásos lehet. Külön belépővel a fedett részen lévő szolgáltatást vehetik igénybe a vendégek, mint például a szaunát, de egyéb kiegészítő lehetőségek is a rendelkezésre állnak, ilyen a masszázs, a kozmetika és a fodrászat. Egyre szebb a Flóra körül található park, ahova nemrég helyezték el a virágtartókat, és folyamatban van a zöld terület karbantartása is.

Beküldés dátuma: 2011. 06. 15.

Kapcsolódó hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

További hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

 • Hűtőház alapkőletétele Csornán

  Hazánk egyik „éléskamrájában”, a Rábaközben működő mezőgazdasági vállalkozások munkájának gyümölcsét szerte az országban élvezik az emberek, ezért a Kormányzat kiemelt feladatának tekinti az élelmiszer ágazattal összefüggő cégek fejlesztését.

 • Tisztelet a falu legidősebb lakóinak

  A nagyszülők a családon belül hatalmas támogatást jelentenek az unokák nevelésében. A mindennapok során nemcsak a betűvetés elsajátításában segédkeznek, hanem példájukon keresztül megmutatják, mit jelent a hit ereje, amely átlendíthet a nehézségeken.

 • Szoboravató a reformáció 500. évfordulóján

  Isten igéje nélkül nincs élet – hangzott a Lutheri reformáció 500. évfordulója alkalmából rendezett hálaadó istentiszteleten.

 • „Megújuló Magyarországért” dolgozik az LMP

  Amikor az LMP arról beszél, hogy új rendszerváltásra lenne szükség, nemcsak arra gondolnak, hogy máshogy kellenne állni a gazdaságpolitikához, az oktatáshoz, az egészségügyhöz, hanem szerintük olyan politikusokra lenne szükség, akik nem tévesztik szem elől, hogy mi az igazi feladatuk a közéletben.