Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Ünnepelték az időseket

A világnapok divatját éljük mostanában, de ezek közül talán a legbensőségesebb az ezüsthajúak ünnepe. Szalayné Galambosi Tímea művelődési ház és könyvtárigazgató azokat üdvözölte, akik elvégezték már java teendőiket és a pihenés korszakába értek. - Önök átélték, sok esetben meg is szenvedték azokat az időket, amelyekről nekünk csupán hallomásból vagy olvasmányélményeinkből van tudomásunk - köszöntötte az időseket dr. Turi György. A polgármester hangsúlyozta, hogy mindig szükség van a nyugdíjasokra, hisz az őket követő nemzedék megszívlelné tapasztalataikat és átvenné életbölcsességeiket. A hála és tisztelet jegyében folytatódott az ünnepi beszéd: sokat köszönhetünk az éltesebb korúaknak, mert miközben dolgoztak, felnevelték gyermekeiket, összetartották a családot és az unokák gondozásában is segítettek.
Próza után dallamok: Gergely Róbert előadóművész ifjúkori vagy még annál is korábbi élményei után dalra fakadt, és búgó, meleg hangján varázsolta el az ünnepelteket.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

  • Idén húszéves a csornai kung fu iskola

    Cser Istvánt az idei versenyszezon kellős közepén szólaltattuk meg. Az edző elmondta, hogy a Csornán megrendezésre kerülő stílusbajnokságon a mosonmagyarvári, a budapesti, a keszthelyi, a szegedi a dunaújvárosi, a szombathelyi, a pécsi, illetve a győri iskola versenyzői vettek részt.

További hírek