Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Ünnepelték az időseket

A világnapok divatját éljük mostanában, de ezek közül talán a legbensőségesebb az ezüsthajúak ünnepe. Szalayné Galambosi Tímea művelődési ház és könyvtárigazgató azokat üdvözölte, akik elvégezték már java teendőiket és a pihenés korszakába értek. - Önök átélték, sok esetben meg is szenvedték azokat az időket, amelyekről nekünk csupán hallomásból vagy olvasmányélményeinkből van tudomásunk - köszöntötte az időseket dr. Turi György. A polgármester hangsúlyozta, hogy mindig szükség van a nyugdíjasokra, hisz az őket követő nemzedék megszívlelné tapasztalataikat és átvenné életbölcsességeiket. A hála és tisztelet jegyében folytatódott az ünnepi beszéd: sokat köszönhetünk az éltesebb korúaknak, mert miközben dolgoztak, felnevelték gyermekeiket, összetartották a családot és az unokák gondozásában is segítettek.
Próza után dallamok: Gergely Róbert előadóművész ifjúkori vagy még annál is korábbi élményei után dalra fakadt, és búgó, meleg hangján varázsolta el az ünnepelteket.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.