Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Ünnepelték az időseket

A világnapok divatját éljük mostanában, de ezek közül talán a legbensőségesebb az ezüsthajúak ünnepe. Szalayné Galambosi Tímea művelődési ház és könyvtárigazgató azokat üdvözölte, akik elvégezték már java teendőiket és a pihenés korszakába értek. - Önök átélték, sok esetben meg is szenvedték azokat az időket, amelyekről nekünk csupán hallomásból vagy olvasmányélményeinkből van tudomásunk - köszöntötte az időseket dr. Turi György. A polgármester hangsúlyozta, hogy mindig szükség van a nyugdíjasokra, hisz az őket követő nemzedék megszívlelné tapasztalataikat és átvenné életbölcsességeiket. A hála és tisztelet jegyében folytatódott az ünnepi beszéd: sokat köszönhetünk az éltesebb korúaknak, mert miközben dolgoztak, felnevelték gyermekeiket, összetartották a családot és az unokák gondozásában is segítettek.
Próza után dallamok: Gergely Róbert előadóművész ifjúkori vagy még annál is korábbi élményei után dalra fakadt, és búgó, meleg hangján varázsolta el az ünnepelteket.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.