Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Ünnepelték az időseket

A világnapok divatját éljük mostanában, de ezek közül talán a legbensőségesebb az ezüsthajúak ünnepe. Szalayné Galambosi Tímea művelődési ház és könyvtárigazgató azokat üdvözölte, akik elvégezték már java teendőiket és a pihenés korszakába értek. - Önök átélték, sok esetben meg is szenvedték azokat az időket, amelyekről nekünk csupán hallomásból vagy olvasmányélményeinkből van tudomásunk - köszöntötte az időseket dr. Turi György. A polgármester hangsúlyozta, hogy mindig szükség van a nyugdíjasokra, hisz az őket követő nemzedék megszívlelné tapasztalataikat és átvenné életbölcsességeiket. A hála és tisztelet jegyében folytatódott az ünnepi beszéd: sokat köszönhetünk az éltesebb korúaknak, mert miközben dolgoztak, felnevelték gyermekeiket, összetartották a családot és az unokák gondozásában is segítettek.
Próza után dallamok: Gergely Róbert előadóművész ifjúkori vagy még annál is korábbi élményei után dalra fakadt, és búgó, meleg hangján varázsolta el az ünnepelteket.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

  • Jövőre még nagyobb tempóra kapcsolnak: folytatódik a mellékutak felújítása

    Több kormányzati ciklus alatt lehet csak rendbe tenni azokat a mellékutakat, amelyek feltétlenül megértek a korszerűsítésre – véli Gyopáros Alpár, aki a térségben élők türelmét kéri, bízva abban, hogy jövő tavasszal újabb felhatalmazást kapnak a választópolgároktól a folytatásra, hisz szeretnének a munka végére érni.

További hírek