Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Újabb megyei elismerést kapott Lugosiné Kelemen Judit

Lugosiné Kelemen Judit a bankszakmában kezdte ígéretes pályafutását, amely 1999 óta a kapuvári polgármesteri hivatalhoz köti őt. A pénzügyi osztályvezetőt 2007-től még nagyobb feladattal bízták meg, mert a gazdasági iroda irányítása azt jelenti, hogy a pénzügyeken túl hozzá tartozik a városfejlesztés, a vagyongazdálkodás és az adóigazgatás is. – Munkaköröm eléggé szerteágazó, de elsősorban a város költségvetésével foglalkozom. Ennek összeállítását, teljesítését, illetve a beszámolók készítését felügyelem – világított rá  felelősségteljes teendőire a díjazott. Az elmúlt években embert próbáló feladat volt a helyi büdzsé egyensúlyának javítása Kapuváron. Az eredmény önmagáért beszél: a város harmadízben zárta le hiány nélkül az ún.pénzügyi évet. Lugosiné Kelemen Judit szakértelme mellett a költségtakarékos gazdálkodásnak köszönhető, hogy Kapuváron stabil a pénzügyi helyzet. Többnyire olyan fejlesztéseket kezdeményeztek, amelyekhez jelentős állami és uniós támogatás járult. A pénzügyi osztály dolgozói valamennyi pályázat kidolgozásában és ellenőrzésében részt vesznek, függetlenül attól, hogy az milyen területet érint. A gazdasági iroda vezetője megemlítette azt a két legnagyobb pályázatot, amelyben a hivatal részéről segítette a külsős menedzserek munkáját: ilyen a járóbeteg és az angiológiai projekt lebonyolítása. Azóta mindegyiknél megtörtént a műszaki átadás,  de a zárással kapcsolatos pénzügyi elszámolás még folyamatban van. A városközpont felújítását célzó pályázat most érkezett el a támogatási szerződés megkötésének szakaszához, melyben Lugosiné Kelemen Judit a kezdetektől közreműködik.
A jó szervezőkészséggel megáldott irodavezető úgy véli, hogy jó kapcsolatot ápol a települést irányító személyekkel és beosztott munkatársaival, ezért nincs olyan szakmai elvárás, amelyet ne tudnának határidőre teljesíteni. Lugosiné Kelemen Judit a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díjat 2006-ban vehette át a Köztisztviselők Napján, az idei augusztus 20-a alkalmából pedig a dr. Csizmadia Andor-kitüntetést kapta meg a közgyűléstől. A megyei önkormányzat  által is elismert gazdasági vezető lelkiismeretes munkájával elsősorban önmagának kíván megfelelni, de nagyon örül annak, ha törekvését környezete ugyanúgy értékeli. Köszönettel tartozik mindazoknak, akik a vele való együttműködés során hozzájárultak  eredményei eléréséhez, és főleg családjának, mert elviselik a sokszor napi nyolc órát meghaladó, felelősségteljes munkavégzését.
Beküldés dátuma: 2011. 09. 14.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.