Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Újabb közösségi térrel gazdagodott Csorna

Karácsonyi ajándéknak sem volt utolsó a Csornai Sportegyesület öltözőjében kialakított közösségi tér, melyet családi nap keretében adtak át a sportkedvelő helyieknek. Az új létesítményt, valamint a fűtött rendezvénysátorban, illetve a Toldi utcai műfüves pályán tartott programokat Családi János ajánlotta az egybegyűltek figyelmébe. A CSSE elnöke az avatóbeszédre  Horváth Pétert, a Rábaköz Vidékfejlesztési Egyesület elnökségi tagját kérte fel,  aki hatékony segítséget nyújtott a LEADER-projekt lebonyolításában. A helyi közösség összetartozásának erősítése és a szabadidő értelmes eltöltése volt a célja a pályázat megfogalmazóinak – mondta  az azóta járási hivatalvezetőnek kinevezett szakember, hozzátéve: 2011 őszén jelent meg a pályázati kiírás, melyre a csornai egyesület rögtön „rámozdult”. A támogatás révén megújult a sportegyesület klubhelyisége, a tetőtérben pedig a villany és a központi fűtés bevezetése után használatba vették az addig üresen álló termet, ahol pingpongasztal és asztalifoci kertül elhelyezésre. Kicserélték a nyílászárókat és a belső burkolatot, továbbá modern tévékészülékkel, DVD-lejátszóval, digitális fényképezővel és projektorral gazdagodott a sportegyesület. Mivel a közösségi tér  a lakosság érdekében jött létre, az eszközöket is igénybe lehet venni.  Horváth Péter emlékeztetett arra, hogy tavaly felavatták a felújított premontrei színpadot és annak környezetét, most pedig újabb  kulturális, szórakozási és sportolási lehetőséggel gazdagodott Csorna.
Beküldés dátuma: 2013. 01. 16.

Kapcsolódó hírek

 • Már a jövőre gondolnak: új kapuvári munkahelyek

  A Laurastar Services Kft. új kapuvári gyárához már most keresik a megfelelő készséggel, képességgel rendelkező leendő munkavállalókat, akik 2020-tól elfoglalhatják helyüket a folyamatos fejlődést mutató cég modern gyártósorainál.

További hírek

 • Már a jövőre gondolnak: új kapuvári munkahelyek

  A Laurastar Services Kft. új kapuvári gyárához már most keresik a megfelelő készséggel, képességgel rendelkező leendő munkavállalókat, akik 2020-tól elfoglalhatják helyüket a folyamatos fejlődést mutató cég modern gyártósorainál.

 • Minden a tervek szerint halad - Fejlesztések Kapuváron

  Egy város gazdasági erejét jelzi, ha sok mindent megold önerőből és nem kell kölcsönhöz folyamodnia – jegyezte meg Hámori György.

 • Nemzeti konzultáció a családok védelméről

  Magyarország kormánya az egyetlen az Európai Unióban, amely rendszeresen megkérdezi az embereket az egész nemzetet érintő, fontos döntések meghozatala előtt.

 • Csornán felkészültek a télies időjárásra

  Jelentős havazással idén év vége fele még nem kellett számolnia a lakosságnak, de az önkormányzat időben szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre, ezért hó- és síkosság-mentesítésről tartottak nemrég sajtótájékoztatót a csornai városházán.

 • Eredményes esztendeje volt a kungfusoknak

  Cser István szerint sok edző és csapatvezető szívesen elfogadná a Kisalföldi Shaolin Kung-Fu SE versenyzői által elért idei eredményeket.