Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Új vezető a csornai vízműnél

Mivel a vállalat tevékenységének fajsúlyos része a szennyvízcsatorna-hálózat kezelése, az igazgató ellátta a lakosságot hasznos tanácsaival. Miután bepillantást engedett a  társaság működésébe, átadta a szót a beledi születésű, de Győrben élő Bertha Zoltánnak, aki nemrég került a Pannon-Víz Zrt.Csornai Üzemmérnökségének élére. A Széchenyi István Egyetem környezetmérnöki karán végzett fiatalember logisztikai-közgazdasági képesítést szerzett. Iskoláinak befejezése után az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság beruházási osztályán dolgozó ügyintéző a közbeszerzési pályázatok írásában és azok értékelésében vett részt. Rövid idő elteltével az egyik környezetvédelemre szakosodott társaságnál folytatta pályafutását, ahol elsősorban tervezéssel, valamint kiviteli munkák bonyolításával bízták meg. Később bekapcsolódott a vízépítési programok készítésébe, korábbi tapasztalatait alapul véve pedig néha részt vett a pályázatok komplex összeállításában is. Mindennapi feladatai közé tartozott a lehetséges partnerek felkutatása, részükre árajánlat-készítés, illetve a szerződések megalapozása, továbbá a szakszerű hulladékszállítás megtervezése.
Bertha Zoltán örömmel tapasztalta, hogy a csornai üzemmérnökséghez tartozó valamennyi településen kiépített a vízhálózat. Az új vezető egyik legfontosabb célja, hogy növelje a közüzemi csatornahálózatok hosszát. A közeljövőben rá fogják kötni Rábatamási és Bősárkány hamarosan épülő csatornarendszerét a csornai szennyvíztisztítóműre. A kapacitásbővüléssel is járó beruházás lehetőséget teremt a csornai telep fejlesztésére. – Nemrég adták át a győrsövényházi szennyvíztisztítót, ezért arra kérem a helyieket, hogy minél többen csatlakozzanak a hálózatra.
Beküldés dátuma: 2011. 10. 12.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.