Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Új igazgatósági tagok segítik a Tondach működését

A Tondach cégcsoport csornai üzemegységének nemrég kinevezett igazgatója, Lukácsy Zoltán budapesti születésű, de győrinek vallja magát, mert nagyon rövid ideig élt a fővárosban. A Révai gimnázium speciális német nyelvi osztályában szerzett tudását a későbbiekben is előnyösen kamatoztatta. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen 1996-ban kapta meg diplomáját. Pénzügyi végzettségével hamar álláshoz jutott, s első munkahelyén mint termék-kontroller a műszaki gyártásba is belekóstolt, de úgy döntött, inkább marad a kaptafánál: 2003-ig az egyik győri bank munkatársa lett, Csornára pedig egyértelműen mostani foglalkoztatója, a Tondach révén jutott el.
Az osztrák tulajdonú cégcsoport Közép-Európa vezető kerámiacserép- gyártója, és termékeivel a valamikori monarchia minden országában jelen van. Kató Aladár, a Tondach Magyarország Zrt. vezérigazgatójának nyugállományba vonulása után változott a cégcsoport irányítása. A vezetői feladatokat a részvénytársaság igazgatósága látja el, melynek három tagja közül Franz Olbrich az elnök – aki egyben résztulajdonos is –, az operatív munkával pedig a két magyarországi igazgató, Felegyi Mihály műszaki és a kameránk előtt bemutatkozó Lukácsy Zoltán pénzügyi szakember foglalkozik. A pénzügyi vonal mellett az értékesítés felügyelete is a gazdasági vezetőre tartozik, aki felel a könyvelés menetéért, a cég folyamatos fizetőképességének biztosításáért, továbbá tartja a kapcsolatot a felügyeleti szervekkel. Az igazgató az építési kedv visszaesése miatt nagy piaci fellendülésről nem tudott beszámolni, ezért egyelőre  munkaerő-bővítésben sem gondolkodnak. Ami viszont biztos: a Tondach a modern technológiával ötvözve szeretné folytatni a több ezer éves hagyományra épülő kerámiacserép előállítását.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.