Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Új igazgatósági tagok segítik a Tondach működését

A Tondach cégcsoport csornai üzemegységének nemrég kinevezett igazgatója, Lukácsy Zoltán budapesti születésű, de győrinek vallja magát, mert nagyon rövid ideig élt a fővárosban. A Révai gimnázium speciális német nyelvi osztályában szerzett tudását a későbbiekben is előnyösen kamatoztatta. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen 1996-ban kapta meg diplomáját. Pénzügyi végzettségével hamar álláshoz jutott, s első munkahelyén mint termék-kontroller a műszaki gyártásba is belekóstolt, de úgy döntött, inkább marad a kaptafánál: 2003-ig az egyik győri bank munkatársa lett, Csornára pedig egyértelműen mostani foglalkoztatója, a Tondach révén jutott el.
Az osztrák tulajdonú cégcsoport Közép-Európa vezető kerámiacserép- gyártója, és termékeivel a valamikori monarchia minden országában jelen van. Kató Aladár, a Tondach Magyarország Zrt. vezérigazgatójának nyugállományba vonulása után változott a cégcsoport irányítása. A vezetői feladatokat a részvénytársaság igazgatósága látja el, melynek három tagja közül Franz Olbrich az elnök – aki egyben résztulajdonos is –, az operatív munkával pedig a két magyarországi igazgató, Felegyi Mihály műszaki és a kameránk előtt bemutatkozó Lukácsy Zoltán pénzügyi szakember foglalkozik. A pénzügyi vonal mellett az értékesítés felügyelete is a gazdasági vezetőre tartozik, aki felel a könyvelés menetéért, a cég folyamatos fizetőképességének biztosításáért, továbbá tartja a kapcsolatot a felügyeleti szervekkel. Az igazgató az építési kedv visszaesése miatt nagy piaci fellendülésről nem tudott beszámolni, ezért egyelőre  munkaerő-bővítésben sem gondolkodnak. Ami viszont biztos: a Tondach a modern technológiával ötvözve szeretné folytatni a több ezer éves hagyományra épülő kerámiacserép előállítását.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 13.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.