Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Új elnökkel kezdte meg működését a Kapuvári Sportegyesület

Az eredetileg növénytermesztő-gépész végzettségű Dukai Tibor érettségi után a kapuvári húsgyárban mint hűtőgépész helyezkedett el. A katonaság után a höveji községháza gazdálkodási előadója lett, a rendszerváltást követően pedig VB-titkári teendői mellett kinevezték jegyzőnek. A szociálpedagógusi, később pedig igazgatásszervezői diplomát szerzett riportalany időközben megpályázta a 18 település adminisztratív és pénzügyi feladatait ellátó Kapuvár-Beledi Kistérség Többcélú Társulása Kistérségi Irodájának vezetői állását, mely pozícióját jelenleg is betölti. Dukai Tibor neve újabban a Kapuvári Sportegyesülethez köthető, hiszen 2011 januárjától elfoglalhatta az elnöki széket. Az új vezetőt - elmondása szerint - az átadás előtt arról biztosították, hogy  stabil az egyesület gazdálkodása. Ezt megelőzően a számvizsgáló bizottság tagjaként vett részt a város legnagyobb utánpótlás-nevelő bázisának számító sportegyesület pénzügyeinek ellenőrzésében.
Az öt szakosztállyal (labdarúgó, kézilabda, karate, hajómodellező és moderntánc)működő, több mint száz tagot számláló szervezet idén januártól részben megújuló elnökséggel állt fel. A régiek közül maradt Varga András és Dezamits Norbert, valamint most került az egyesület vezetőségébe Foltányi Árpád és Horváth László Csaba. Az elnök legfontosabb feladata a törvényesség és a stabil pénzügyi háttér biztosítása. Rá és segítőire hárul a szervezeti és működési szabályzat összeállítása, valamint a tagnyilvántartás naprakész vezetése. Dukai Tibor elárulta, hogy lassan körvonalazódik a város sportkoncepciója. Az egyesület rendelkezésére álló létesítményeivel jó gazda módjára kell bánni, melyben számítanak a helyi önkormányzatra
Beküldés dátuma: 2011. 01. 26.

Kapcsolódó hírek

 • Tárgyi emlékek, festmények a Beledi Pünkösdi Fesztivál idején

  Eleink tisztelték a természetet, ismerték annak rendjét, megfigyeléseikkel megjósolták a várható időt, vagy milyen lesz az adott év termése – ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe Árvai Eszter a pünkösdi fesztivál alkalmából összeállított helytörténeti kiállítást.

További hírek

 • Tárgyi emlékek, festmények a Beledi Pünkösdi Fesztivál idején

  Eleink tisztelték a természetet, ismerték annak rendjét, megfigyeléseikkel megjósolták a várható időt, vagy milyen lesz az adott év termése – ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe Árvai Eszter a pünkösdi fesztivál alkalmából összeállított helytörténeti kiállítást.

 • Megyei Széchenyi iskolák találkozója Csornán

  1995-ben Kajos László egykori iskolaigazgató, valamint Gecsei Edit nyugalmazott magyartanár kezdeményezésére tartották meg először a Széchenyi nevét felvett intézmények megyei találkozóját, melyet a közösségteremtés, a hagyományápolás, és a kulturális programok megrendezése céljából hozták létre.

 • Széchenyi iskolák évről évre visszatérő rendezvénye

  A Kapuvár Térségi Általános Iskola diákjai és pedagógusai is részt vettek a nagy múltra visszatekintő megyei Széchenyi iskolák találkozóján, melyre 2022-ben Csornán került sor.

 • Több év kihagyás után ismét megrendezték a Beledi Pünkösdi Fesztivált

  A beledi pünkösdi fesztivál intézménnyé nőtte ki magát, ezért az önkormányzatnak nemcsak feladata, hanem kötelezettsége is vigyázni rá, ezért a jövőben is meg fogják rendezni – fogalmazott Major Jenő.

 • Emlékezetes, élményekkel teli gyermeknap Kapuváron

  Színvonalas, látványos, sokféle játékelemet felvonultató gyermeknapot tartottak Kapuváron. A megszokott, közkedvelt programok mellett a szervezők minden évben szolgálnak valami újdonsággal a kicsiknek és a nagyoknak.