Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Trixi-nap Dörben

Apa miért csinálod ezt? - kérdezték először Molnár Győzőt a gyermekei. A vállalkozó elmondta: jó érzéssel tölti el, amikor a kisebbek és nagyobbak izgalommal készülnek a versenyekre, s utólag is szívesen beszélnek az együtt töltött kellemes percekről. Molnár Győző nem bízta a véletlenre a szervezést, mert végigkövette a tóközi társulás kónyi rendezvényét, hogy tapasztalatokat szerezzen. Mióta nincs a faluban iskola, mint szülő sem tudja pontosan követni a tanulók testi fejlődését, de le a kalappal a résztvevők előtt, mert ügyesen és fürgén vették az akadályokat. - Úgy gondoltam, hogy nemcsak az első helyezetteket kell értékelni, hanem akár a harmadikat, negyediket és ötödiket is. Ők is mindent megtettek a mai napon azért, hogy elismerő oklevelet kapjanak - fogalmazott a szervező, aki karatézó kisfiánál észrevette, hogy még a bronzéremnek is mennyire örül. 
A döri vállalkozó egyelőre többnapos rendezvényen nem töri a fejét, mert munkája mellett ennyire futotta idejéből, de úgy tűnik, nagyon örülnek a lehetőségnek a helyiek. Molnár Győző felbuzdulva a sikeren, összeszedi minden erejét, és jövőre már más településekről is várja a jelentkezőket. Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.