Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Tovább szépítik a balatonakali tábort

A kapuvári önkormányzat balatonakali táborát tavaly azok a bérlők működtették, akik korábban is gondoskodtak a nyári üzemmenetről. – Mindezzel együtt a Kapukom Kft. elég tisztességes pénzt fektetett a táborba – jelentette ki Németh D. László a 2,5 milliós beruházásról. Az ügyvezető a felújításokkal kapcsolatban elmondta: a bejáratnál lévő kőépület teljesen új tetőzetet kapott, és nekiláttak az ifjúsági faházak belső renoválásának. Apróbb munkának hat, de a parkgondozás ugyancsak emeli az üdülőhely színvonalát.
2012-től teljes egészében a Kapukom Kft.működteti a tábort – derült ki a beszélgetésből. Kapuvár önkormányzati cége két fő irányvonalat jelölt meg ezzel kapcsolatban: Olcsó nyaralási lehetőséget ajánlanak a rábaközi családoknak és fiataloknak, továbbá szeretnék folytatni a tavaly megkezdett felújításokat. A nyári szezon kezdete előtt legalább kétmillió forintot szánnak a tábor megújítására, melyből folytatják a faházak korszerűsítését. Hosszú távon az a cél, hogy komfortossá tegyék valamennyi épületet.
A szervezőket tájékoztatni fogják az előfoglalási rendszerről:
A rábaközi diákoknak eddig 23.500 forintért ajánlották az egyhetes turnust teljes ellátással. – Elsősorban a tanulókat várjuk, és azokat a művészeti csoportokat, akik tematikus táborokat akarnak szervezni. Fűtés nincsen, de az üdülő májustól használható: a tanév utolsó hónapjától akár osztálykirándulás vagy erdei iskola céljára – tájékoztatott Németh D. László, aki 06-30/9-44-81-21-es telefonszámon fogadja az érdeklődőket. A tapasztalatok szerint március közepe tájára letisztul, hogy milyen lesz a nyárra várható kb.tíz hét időbeosztása.
Beküldés dátuma: 2012. 02. 29.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.