Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Töretlenül népszerűek a lovas rendezvények

A tavalyi évhez képest idén dupla annyian jelentkeztek a kapuvári Szent Anna-napi Lovasnapok és Vigasságok hátaslovas ügyességi versenyeire, de a szervezők mindenkire gondoltak, ezért változatos kulturális kavalkáddal várták a vendégeket.

Rekordszámú jelentkezővel bonyolította az idei Szent Anna-napi lovasnapokat a Kapuvári Lóbarátok Köre Egyesület. Több mint negyvenen vettek részt a hátaslovas ügyességi versenyeken – mondta Axnix Imre titkár, aki annak meg főleg örül, hogy egyre több fiatal érdeklődik a lovas sportok iránt. Kapuvár egyik legnépszerűbb és legnagyobb látogatottságú rendezvényét 2006 óta tartják meg. A szervezők szerint az Anna-napi búcsú időpontjához igazított lovasnapokon mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző műsorszámot, mert nem csak az állatbarátokra gondoltak. A Lumniczer Sándor Kórház és Rendelőintézet szűrővizsgálatokra és egészséges ételek kóstolójára várta a vendégeket. A kilométerek szerelmesei a lovak után átszállhattak a  versenyautókba. A rendezvénysátorban közösségi tornán mozgathatták meg elgémberedett végtagjaikat. A kultúrműsor keretében sokféle műfaj képviseltette magát: fúvószenekar, mazsorett együttes, moderntáncosok és mulatós fesztivál szórakoztatta a közönséget.

Beküldés dátuma: 2014. 08. 05.

Kapcsolódó hírek

  • Jövőre még nagyobb tempóra kapcsolnak: folytatódik a mellékutak felújítása

    Több kormányzati ciklus alatt lehet csak rendbe tenni azokat a mellékutakat, amelyek feltétlenül megértek a korszerűsítésre – véli Gyopáros Alpár, aki a térségben élők türelmét kéri, bízva abban, hogy jövő tavasszal újabb felhatalmazást kapnak a választópolgároktól a folytatásra, hisz szeretnének a munka végére érni.

További hírek