Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Térségközponti szerepre törekednek

A település polgámestere mindenekelőtt jó egészséget kívánt a lakosságnak, mert ha azt sikerül megőrizniük, a problémák is könnyebben orvosolhatók. A belediek az előttük álló esztendőben is bíznak térségközponti szerepük megőrzésében, ezért nem ijednek meg a rájuk váró teendőktől. A tavaly aláírt, és idén “tető alá hozandó” szerződésnek megfelelően január 15-én megkezdődött a városi sportcsarnok felújítása, mely érinti a vizesblokkok cseréjét és az épület belső felújítását. Tompáné Balogh Mária 2012-ben is bízik az újabb pályázati lehetőségekben, mert sajnos kisebb tartalékkal kezdték meg az idei évet. Tovább szeretnék erősíteni szervező szerepüket a településen és annak környezetében a lakosság minél jobb kiszolgálása érdekében.

A tűzoltóság már tavaly megkereste a beledi önkormányzatot, hogy tudnának-e helyet biztosítani egy leendő katasztrófavédelmi irodának, melynek  nyitásáról  Sallai Péter tűzoltó alezredessel folytattak tárgyalásokat. Beled, mint a környező települések térségi központja, a kérésre természetesen igent mondott, és örömmel nyugtázzák, hogy a rendőrőrs vagy a munkaügyi kirendeltség mellé újabb feladatot kapnak. A városházának helyet adó emeletes épület alsó szintjén intézhették az emberek a hivatalos ügyeiket, az emeleten pedig régen szolgálati lakások voltak. Mióta a felső szint megüresedett, szívesen  rendelkezésre bocsátják a helyiségeket. Ezeket egyelőre nem alakították át, hisz nem tudják, hogy mekkora termekre lesz igény, de a katasztrófavédelmi iroda céljára felajánlott rész alkalmas a beköltözésre.

Beküldés dátuma: 2012. 01. 18.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.