Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Télbúcsúztató farsangi rendezvény

A tél, mint évszak sok mindenre jó – tette hozzá –, és kiváló alkalom az elmélyültebb gondolkodásra, valamint az erőgyűjtésre, s talán ilyenkor többet vannak együtt a családtagok. Az embereken múlik, hogy miként viszonyulnak a közelgő tavaszhoz, és hogy mennyire tudnak élni a lehetőségekkel. A felkészületleneknek a tél a bánkódás időszaka, de aki kész a változásra, az a farsangon vígan mulathat.

Tizennyolc kisgyermek jár a bezi óvodába, ahol német nyelvet oktatnak, az  iskolában pedig 25 alsó tagozatos gyermek tanul. Ők  angol és német órákon is részt vehetnek. Színjátszókör és néptáncegyüttes működik az iskolában, ezenkívül sportfoglalkozásokat és hagyományőrző kézműves programokat tartanak a diákoknak. – Büszkék vagyunk pedagógusainkra és óvónőinkre! Maximumot nyújtani a gyermekek számára, ma ez a legfontosabb – jelentette ki a polgármester. A közeli programokról elmondta: Tavasszal átadják az “Összefogás Beziért” Egyesület nyertes pályázatából megépült új játszóteret, valamint készülnek a március 15-i ünnepségre.
Bősze Kornél utalva a mai nehéz gazdasági helyzetre, leszögezte: Amit a község elhatározott és megfogalmazott, ahhoz tartja is magát. Higgyünk magunkban és másokban! Amint rájövünk arra, hogy értékesek vagyunk, arcunkra visszatér a mosoly. Mindenkinek annyi törődést és kedvességet adjunk, amennyit csak lehet. A valódi boldogság bennünk van, nem kell a rajtunk kívülálló világban keresni a békét és megelégedettséget – avatta be a nézőket életfilozófiájába a bezi polgármester.

Beküldés dátuma: 2012. 02. 22.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.