Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Talán még az unokák is használhatják a legújabb enesei játszóteret

Az idén beérkezett öt pályázat közül egy északi, illetve egy déli régió elképzelését támogatta a társaság, mindkettőjüknek egy-egy millió forint támogatást nyújtva. A területet az enesei önkormányzat biztosította, ezenkívül 200 ezer forinttal járult hozzá a közösségi tér kialakításához - fogalmazott Nagy Lajos. Az alpolgármester az ünnepek méltóságáról és jelentőségéről beszélt. Megjegyezte: ha a nehéz időkben is képesek tenni az emberek sorsuk jobbra fordításáért, akkor bizonyára rájöttek, hogy az összefogás az, ami boldogít. Ilyen együttműködés eredménye a szép, új enesei játszótér.
Fáth Péter, a zrt.stratégiai és kommunikációs főosztályvezetője kifejtette: annyira elnyerte a tetszésüket munkatársuk, Királyné Adamicza Bernadett pályázata, hogy az övét választották. Döntésüket azóta sem bánják, mert a helyszínen is meggyőződtek róla, hogy érdemes volt játszóteret építtetni Enesén.
Királyné Adamicza Bernadett  mint a gázszolgáltató holding kollégája figyelt fel a “Környezetünkért”elnevezésű akcióra. Családjával 2003 óta él a községben, ahol gyakorta sétálgatnak három és fél éves kislányával. Néha bizony hiányolták a játszóteret, és az olyan közösségi helyet, ahol beszélgethettek volna a kortársakkal és a többi szülővel, ezért a gyermekkel együtt ötlötték ki, hogy pályázni fognak. Az eredmény önmagáért beszél: mászó állvány csúszdával, kétszemélyes libikóka, mókuskerék, két rugós játék és kétüléses hinta, valamint óvodai labdadobáló várja Enese kisebb lakóit.
Beküldés dátuma: 2010. 12. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.