Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Szépség és egészség kívül, belül

Gaál Andrásné, a Rábatamási Nők Egyesületének elnöke gyakran hallja ismerőseitől: Nincs semmi bajom, miért mennék orvoshoz? A hölgy úgy tapasztalta, hogy jobban rá lehet venni az embereket a szűréseken való megjelenésre. - Aki eljön, előbb észreveszi a bajt - fogalmazott Gaál Andrásné -, és talán nemcsak az időseket, de a fiatalokat is meg tudjuk mozgatni a faluban. Az elnök rámutatott: a nyugdíjasok úgyis gyakrabban mennek orvoshoz,  tehát az egyesület elsődleges célcsoportja épphogy nem a korosabb lakók közül való, hanem  azt érzik igazi kihívásnak, ha az ifjabb nemzedéket tudják rávenni a tudatos életmódra.
Rábatamásiban jó kezdeményezésnek tartották a Csornai Nőegylet évente megtartott rendezvényét, ezért az ő sikerüktől felbuzdulva, idén már a harmadik egészségnapot tartották a községben. Ami működik a városban, arra miért ne lenne igény a kisebb településeken - hangzott az érvelés. És igazuk is van! Tavaly nagy érdeklődésre tartott számot az allergiateszt. Az idei évben ezt nem illesztették be a mérések közé, viszont sokakat érdekelt a látásvizsgálat. A szervező más család nevében nem tudott nyilatkozni, de saját famíliáján belül jó fogadtatása volt az egészségnapon tálalt ételeknek. A férj meglepetten tapasztalta, hogy nemcsak a pörkölt ehető, hanem a zöldségekből készült ennivaló is. A szervezet erőnlétének megőrzéséhez a külcsín is hozzátartozik. Ma már nem számít hiúnak, ha valaki ellátogat a kozmetikushoz, és az erősebbik nem közül is egyre többen igénybe veszik a szépészeti szolgáltatásokat.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.