Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Stereo 2.0

Alig több mint egy éve Leo fejéből pattant ki az együttes megalapításának ötlete, de zenésztársával már korábbról ismerték egymást. - Megkerestem őt, hogy mit szólna hozzá, majd összeálltunk és saját erőből elindítottuk a dolgot - nyilatkozta Leo, aki folyamatosan figyeli a külföldi trendeket, épp ezért szerinte jó választás az általuk űzött zenei vonal.
Gábor úgy gondolja, valamilyen szempontból muszáj illeszkedni a nemzetközi irányzatokhoz, de ők azért választották az elektro-pop műfaját, mert ehhez éreznek kedvet. A tempósabb, bulisabb nótákat részesítik előnyben, és a partikon is az ilyen zenék dominálnak  - jegyezte meg Gábor.
A harmadik videoklip (melynek angol nyelvű változatát is tervezik)  után idén ősszel elkészül a csapat első nagylemeze, melyen az elmúlt év termése lesz hallható. Leotól megtudtuk, hogy  dalaikat nem slágereknek szánják, hanem egyszerűen csak ötletelnek. Mindent maguk állítanak össze: Gabi írja a szöveget, társa pedig a zenét. A táncolható dalok leginkább a nőkről szólnak, és a vidám, mozgalmas ritmusok mellett talán csak két lassú szám szerepel. A fiúk magánéletüket féltve őrzi, ezért a gyengébbik nem iránti rajongásukon túl többet nem voltak hajlandóak elárulni.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.