Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Stereo 2.0

Alig több mint egy éve Leo fejéből pattant ki az együttes megalapításának ötlete, de zenésztársával már korábbról ismerték egymást. - Megkerestem őt, hogy mit szólna hozzá, majd összeálltunk és saját erőből elindítottuk a dolgot - nyilatkozta Leo, aki folyamatosan figyeli a külföldi trendeket, épp ezért szerinte jó választás az általuk űzött zenei vonal.
Gábor úgy gondolja, valamilyen szempontból muszáj illeszkedni a nemzetközi irányzatokhoz, de ők azért választották az elektro-pop műfaját, mert ehhez éreznek kedvet. A tempósabb, bulisabb nótákat részesítik előnyben, és a partikon is az ilyen zenék dominálnak  - jegyezte meg Gábor.
A harmadik videoklip (melynek angol nyelvű változatát is tervezik)  után idén ősszel elkészül a csapat első nagylemeze, melyen az elmúlt év termése lesz hallható. Leotól megtudtuk, hogy  dalaikat nem slágereknek szánják, hanem egyszerűen csak ötletelnek. Mindent maguk állítanak össze: Gabi írja a szöveget, társa pedig a zenét. A táncolható dalok leginkább a nőkről szólnak, és a vidám, mozgalmas ritmusok mellett talán csak két lassú szám szerepel. A fiúk magánéletüket féltve őrzi, ezért a gyengébbik nem iránti rajongásukon túl többet nem voltak hajlandóak elárulni.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.