Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Sok kalandot és izgalmat ígér a Megamax

Hogy a csornai srácok mit gondolnak a magyar nyelvű szinkronizált adásról, a Széchenyiben történt helyszíni interjúkészítéskor nem árulták el, mert  inkább a lányok voltak közlékenyek, de lehet, hogy csak arról van szó, hogy a fiúk inkább nézői, mint szereplői a forgatásnak, és gondolatvilágukban már az új rajzfilmek  peregtek. Az iskolában eltöltött 183 tanítási napból egy minden évben a diákoké, amely azt jelenti, hogy tanári segítséggel ők határozzák meg a programot is – mondta Bóna Csilla pedagógus. Az ötletek közt szerepelnek sportos rendezvények, melynek
fénypontját a tanár-diák mérkőzés adja. Kötélhúzás, tréfás váltóversenyek, kincskeresés, Disney-totó váltogatják egymást. A díjazás nem kis fejtörést okoz a diákönkormányzatnak, ezért megkeresik a helyi vállalkozókat, magánszemélyeket, de idén olyan különlegesen szerencsés helyzetben voltak, hogy  a Megamax tévécsatorna is közreműködött a jutalmak átadásában. Feliratos kendőket, noteszeket, mobiltartókat és ezekhez hasonló tárgyakat ajánlottak fel a csornai Széchenyi-iskolának.
Kovács Alexa diákönkormányzati vezető elmondta a Megamax tévécsatorna  üzenetét, melyben akciódúsabb műsorokat ígértek a gyermeknézőknek. A testnevelést és informatikát különösen kedvelő Török Dorina a nyári szünettel kapcsolatban kifejtette: elolvassa a kötelező irodalmakat, és sokat szeretne játszani barátaival, s mindemellett fürdés is szerepel a programban. Zsédely Ramóna sem fog unatkozni a vakáció alatt, mert meglátogatja unokatestvérét, ezenkívül a Balatonra készül, és valószínű, lovaglásra is rászánja magát. A tantárgyak közül főleg az angolt, a testnevelést és az éneket favorizáló Ramóna kedvelt időtöltése még a kerékpározás.

Beküldés dátuma: 2011. 07. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

További hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.

 • Értékteremtő időutazás a családfakutatás

  Hazánkban tizennyolc általános és középiskolai tanár kapott arra lehetőséget, hogy idén februárban az ELTE-n tegye közkinccsé módszertani és tudományos eredményeit.

 • Fogászati kezelőegységet adtak át Bágyogszováton

  A fiatalok szívére nem lehet hatni, így később is előfordulhat, hogy szülőfalujukon kívül találja meg őket a szerelem, ezért valamelyik nagyvárosban képzelik el a jövőjüket.