Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Serdülők futballmérkőzése a csornai pályán

Az óvodástól a serdülő korú gyermekek utánpótlás nevelésével foglalkoznak a 2006-ban alakult Nebulo Sportegyesületben, mely főként a szülők hozzájárulásából, valamint a kapuvári önkormányzat és a vállalkozók támogatásából fedezi kiadásait. Óriási segítség a vitnyédiek részéről, hogy átengedik a pályát az edzések és a mérkőzések megrendezésére - jegyezte meg Dukai Imre tréner. Miután a gyerekek “kinőnek”a csoportból, bárhova eligazolhatnak játékosnak, mivel a Nebulónak nincs állandó kapcsolata a magasabb szinten működő többi sportklubbal. Korosztályonként 18 - 20 fiatal kerül egy-egy csapatba, és összesen 80 - 90 focista felkészítésével foglalkoznak az egyesületben.
Varga Zoltán testnevelő tanár elmondta, hogy tíz csapat nevezett be a többfordulós  versenyre, melyet hétről hétre bonyolítottak le hol otthon, hol pedig idegenben. A rendezvény célja, hogy a Bozsik, a NUSI, illetve más névre keresztelt programokhoz kapcsolódó, alsóbb korosztályból kikerülő gyerekek versenyszerűen sportoljanak, és fokozatosan szokjanak hozzá a nagypályához. A csornai utánpótlás csapatban összesen több mint száz kis futballista rúgja rendszeresen a labdát.
Beküldés dátuma: 2010. 11. 16.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.